جام جم آنلاین: گوردون براون وزیر دارایی بریتانیا ، در اظهاراتی به طور ضمنی از طرح احداث نیروگاه های هسته ای جدید در بریتانیا حمایت کرده است.
کد خبر: ۹۹۱۵۹
به گزارش شبکه بی بی سی ، گوردون براون در مقاله ای در روزنامه تایمز چاپ لندن اعلام کرد دولت در نظر دارد همواره در مورد حوزه های مهم سیاست گذاری ، از جمله انرژی که شامل نیروگاه های هسته ای جدید نیز می شود از خود انعطاف نشان دهد.
مهلت اتمام بررسی وضعیت انرژی در بریتانیا توسط دولت تا پایان ماه ژوئیه است اما تونی بلرنخست وزیر پیش از این حمایتش را از ساخت نیروگاه های هسته ای جدید در بریتانیا اعلام کرده است.
گروه های مخالف انرژی هسته ای و برخی از نمایندگان مجلس امید وار بودند گوردون براون که به احتمال زیاد رهبری حزب کارگر را در آینده به عهده خواهد گرفت ، موضع متفاوتی با تونی بلر را در این رابطه اتخاذ کند.
بریتانیا هم اکنون حدود درصد از برق خود را از نیروگاه های هسته ای تامین می کند.
اواخر سال گذشته میلادی ، تونی بلر از آغاز بررسی هایی درباره وضعیت انرژی در بریتانیا خبر داده بود که می تواند راه را برای ساخت نسل تازه ای از نیروگاه های هسته ای هموار کند. این سخنان منجر به بروز اختلاف نظرهای شدید میان مخالفان و موافقان استفاده از انرژی هسته ای شد.