
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش روابط عمومی سازمان مناطق آزاد کیش، با توجه به تقاضای بالای مسافران و جهت سهولت برای زیارت بارگاه ملکوتی حضرت علی بن موسی الرضا (علیه السلام) و همچنین استفاده هرچه بیشتر از جاذبه های گردشگری منطقه آزاد چابهار، هواپیمایی کیش ایر اقدام به برقراری پرواز مشهد – چابهار و بلعکس کرده است.
همچنین قابل توجه است که این پروازها هر هفته روزهای یکشنبه برقرار است و از ۲۶ دی ماه نیز شروع به بهره برداری از این خط هوایی می گردد.
هزینه بلیط این پرواز با ایرلاین کیش ایر در رنج قیمت بلیط کیش می باشد.
کیش ایر با استفاده از هواپیما فوکر در خط پروازی مشهد – چابهار – مشهد کیفیت این خط را تضمین می کند.
از این رو پیش بینی می شود با توجه به موقعیت چابهار به عنوان منطقه آزاد همچون کیش، مسافران زیادی را در قالب سفرهای تفریحی و تجاری روانه این منطقه کند.
پس مطمئنا اگر مسافرین مشهد قصد سفری خوب که هم تراز با تور کیش از لحاظ کیفیت و آرامش را دارند، از این پس مقصد چابهار را نیز در لیست سفرهای خود قرار دهند.
و از طرفی دیگر، مسافران چابهار نیز می توانند برای زیارت بارگاه ملکوتی حضرت علی بن موسی الرضا (علیه السلام) و دیگر جاذه های گردشگری مشهد از جمله بازارها و پاساژ های بزرگ، هتل ها و رستوران های مجلل و همچنین مراکز تفریحی بیشمار مشهد با پروازی مستقیم و با کیفیت ایرلاین کیش ایر تجربه کنند.
سفر خوبی را برای هموطنان مشهدی و چابهاری کشورمان آرزومندیم.
منبع: www.tourtokish.com
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
علاءالدین بروجردی نماینده مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با جام جم آنلاین:
ابوالفضل ظهره وند نماینده مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی روزنامه «جامجم» با سجاد سالاروند، نخستین کوهنورد ایرانی دارای معلولیت در مسیر صعود به هفت قله بلند دنیا