به گزارش جام جم آنلاین از مهر، اداره خزانه داری آمریکا اعلام کرد، بانک «تورنتو-دومینیون» کانادا با پرداخت جریمه ۵۱۶ هزار و ۱۰۵ دلاری به آمریکا موافقت کرده تا از تبعات احتمالی نقض تحریم های مرتبط با انجام تراکنش های مالی با ایران و کوبا رهایی یابد.
با پرداخت این جریمه توسط بانک کانادایی، مقامات آمریکایی از پیگرد قضایی «تورنتو-دومینیون» به دلیل اتهامات وارده در خصوص همکاری بانکی با ایران و کوبا صرفنظر خواهند کرد.
علیرغم رفع تحریم های بانکی ایران هنوز بانک های غربی احساس امنیت کافی را در حوزه بانکداری با ایران احساس نمی کنند چرا که هر از چند گاهی به بهانه های مختلف با جریمه هایی از سوی دولت آمریکا روبرو می شود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
ضروریترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفتوگو با یک متخصص بیماریهای عفونی بررسی کردهایم
حجتالاسلام صلحمیرزایی معتقد است که مقاومت بدون ایمان، بصیرت و امید پایدار نمیماند و ستون خیمه این راهبرد، حضور آگاهانه و منسجم مردم است
«جامجم» در گفتوگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد