به گزارش جام جم آنلاین به نقل از مهر ، این اختلال که به نام دیورتیکولیت شناخته شده است، باعث درد شدید شکم، تهوع و یبوست می شود و می تواند منجر به عوارضی مانند پارگی یا انسداد در روده بزرگ شود.
مطالعه جدید نشان می دهد در مقایسه با مردانی که گوشت قرمز را به میزان حداقل مصرف می کنند، در مردانی که بیشترین مقدار از آن را می خورند، خطر ابتلا به دیورتیکولیت ۵۸ درصد بیشتر است.
محقق ارشد دکتر اندرو چان، متخصص گوارش در بیمارستان عمومی ماساچوست در بوستون، تاکید کرد که این یافته ها یک رابطه علت و معلولی را ثابت نمی کند. از سوی دیگر، او گفت در حال حاضر دلایلی وجود دارد که ما را وادار می کند در مورد کاهش مصرف گوشت قرمز بیشتر بیاندیشیم چرا که مصرف بالای آن با خطر زیاد بیماری های قلبی و سرطان های خاص همراه است.
با افزایش سن افراد، کیسه های کوچکی در جدار روده بزرگ ایجاد می شود؛ اما این کیسه ها برای اکثر افراد هیچ مشکلی به وجود نمی آورد و تنها حدود ۵ درصد آن ها، دیورتیکولیت هستند که در آن، کیسه ها آلوده یا ملتهب می شوند.
یافته های جدید مبتنی بر یک مطالعه طولانی مدت بر بیش از ۴۶ هزار متخصص سلامت مرد بود.
در طول ۲۶ سال، ۷۶۴ مرد مبتلا به این بیماری روده ای شدند. خطر در میان مردانی که بالاترین مصرف گوشت قرمز را داشتند بیشتر بود. آنها در مقابل کسانی که کمترین میزان مصرف گوشت را داشتند ۵۸ درصد بیشتر مبتلا به این بیماری تشخیص داده شدند.
در مردانی که به طور متوسط بیش از ۱۲ وعده گوشت قرمز در هفته می خوردند، خطر ابتلا به دیورتیکولیت ۵۸ درصد بیشتر از بقیه بود. در حالی که کسانی که به طور متوسط کمی بیش از یک وعده در هفته گوشت قرمز مصرف می کردند، این خطر در کمترین میزان بود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
بهتاش فریبا در گفتوگو با جامجم:
رضا کوچک زاده تهمتن، مدیر رادیو مقاومت در گفت گو با "جام جم"
اسماعیل حلالی در گفتوگو با جامجم: