به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ورزش سه رحیم زهیوی که روز گذشته از جمع ملی پوشان فوتبال ایران جدا شد تا برای مذاکره به قطر برود با قطعی شدن قراردادش بامداد فردا به مقصد دوحه پرواز خواهد کرد.
تیم الشحانیه که مهرداد پولادی، دفاع چپ ایرانی را در اختیار دارد، با مربیگری ایگور استیماچ سرمربی فصل پیش سپاهان قصد دارد نتایج نه چندان مناسب در نیم فصل اول را جبران کند نتایجی که باعث تغییر در این تیم و حضور استیماچ شد.
زهیوی که فصل گذشته از نفت آبادان به استقلال خوزستان پیوست و در این یک و نیم سال از بهترین های لیگ ایران محسوب می شد با نظر استیماچ، مشورت پولادی و البته مذاکره مثبت مالی به قطر خواهد رفت.
با جدایی زهیوی و حضور او در قطر تیم هایی مثل استقلال و تراکتور دیگر نمی توانند او را به خدمت بگیرند. همچنین استقلال خوزستان نیز باید به دنبال جانشینی برای این هافبک ـ مهاجم همه کاره باشد. زهیوی فردا 4 بامداد به قطر می رود تا پس از تست پزشکی با الشحانیه قرارداد امضا کند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
عضو شورای خانواده و زنان شورای عالی انقلاب فرهنگی در گفتوگو با «جام جم» مطرح کرد
در گفتوگو با گردآورنده کتاب «قصه جریحهدار شد» مطرح شد
ناصر ابراهیمی در گفت و گو با جام جم آنلاین؛
گفتوگو با محمد خیراندیش در حاشیه اختتامیه جشنواره بینالمللی فیلم ۱۰۰