2 زن که قصد داشتند یک نوزاد دختر را در بلوار آیت الله کاشانی تهران خرید و فروش کنند ، از سوی ماموران کلانتری 133 شهرزیبا دستگیر شدند و برای تحقیقات به مرکز پلیس انتقال یافتند.
کد خبر: ۹۸۵۹۰
به گزارش خبرنگار جام جم ، ساعت 18:15 دهم خرداد مسوول یکی از مراکز بهزیستی تهران با کلانتری 133 شهرزیبا تماس گرفت و از فروش یک نوزاد دختر 5 روزه خبر داد. وی به پلیس گفت : چند ساعت پیش یک فرد ناشناس با این مرکز تماس گرفت و مدعی شد یکی از اقوامش که صاحب فرزند نمی شود ، قرار است نوزاد دختری را از طریق یکی از کارکنان بهزیستی در قبال دریافت مبلغ 2 میلیون تومان به فرزندی بگیرد و اکنون هم برای گرفتن نوزاد به بلوار آیت الله کاشانی و خیابان رامین رفته اند. وی افزود: ابتدا موضوع را باور نمی کردم اما وقتی از مشخصات زن فروشنده باخبر شدم ، معلوم شد او یکی از کارمندان این مرکز است و بنابراین با مرکز پلیس تماس گرفتم . با اطلاعاتی که این زن در اختیار پلیس قرار داد ، ماموران کلانتری بلافاصله به محل مورد نظر عزیمت کردند و 2 زن را در حین معامله نوزاد 5 روزه شناسایی و بازداشت کردند و برای تحقیقات در اختیار اداره 11 پلیس آگاهی تهران قرار دادند.
دختر دو میلیون تومانی
فروشنده نوزاد در اظهاراتش به پلیس گفت : 3 ماه پیش وقتی به پارکی در سه راهی دهکده تهران رفته بودم با این زن جوان آشنا شدم. وقتی سر صحبت و درد دلش باز شد متوجه شدم چند سالی است ازدواج کرده و بچه دار نمی شود که من هم به او پیشنهاد دادم در قبال پرداخت مبلغی سرپرستی فرزندی را به عهده بگیرد. او وقتی فهمید من در یکی از مراکز بهزیستی کار می کنم ، خواست تا من فرزندی را برایش پیدا کنم . وی ادامه داد: به سراغ یکی از دوستانم که در بیمارستان کار می کرد ، رفتم و ماجرا را با او در میان گذاشتم . قول و قرارها را با زن جوان گذاشتم و قرار شد او در قبال گرفتن نوزاد 3
میلیون تومان پول بدهد. چند روز پیش با من تماس گرفت و گفت بیشتر از 2 میلیون تومان نمی تواند بپردازد که من هم قبول کردم تا همین مبلغ را از آنها بگیرم . آن روز نوزاد را تحویل زن جوان دادم و در حال گرفتن تراول چکها بودم که پلیس سررسید. 2 زن جوان با قرار قانونی از سوی بازپرس کشیک دادسرای ناحیه 5 تهران روانه بازداشتگاه پلیس شدند و نوزاد 5 روزه نیز تحویل شیرخوارگاه آمنه شد. گفتنی است تحقیقات تکمیلی پلیس برای شناسایی هویت نوزاد و روشن شدن ابعاد مختلف این پرونده ادامه دارد.