همدستی مادر و پسر برای قتل پدر

پرونده مادر و پسری که متهم هستند و پدر خانواده را به خاطر بدرفتاری به قتل رسانده‌اند، با نقض حکم قصاصشان در دیوان‌عالی کشور و شناسایی اولیای دم مقتول وارد مرحله‌ای تازه شد.
کد خبر: ۹۸۵۸۷۵

به گزارش جام‌جم، دو سال قبل کشف جسد مردی در بیابان‌های ورامین به پلیس گزارش شد.

ماموران با حضور در محل متوجه شدند جسد متعلق به مردی میانسال است که در محل دیگری به قتل رسیده و جسدش به آنجا منتقل شده است.

در ادامه با بررسی پرونده افراد ناپدید شده، هویت مقتول به نام فریدون شناسایی شد. خانواده فریدون که ساکن تهران بودند، با مراجعه به پلیس از ناپدید شدن او خبر داده بودند.

ماموران به تحقیق از خانواده این مرد پرداختند که دختر او راز جنایت خانوادگی را فاش کرد و گفت: پدرم به دست مادر و برادرم به قتل رسید. پدرم مردی بداخلاق بود؛ اما من او را دوست داشتم و همیشه فکر می‌کردم وقتی نباشد روزی تلخ برای من خواهد بود؛ اما آن روز وقتی با مادرم دعوا کرد و با چاقو او را زد، مادرم تصمیم گرفت با کیوان، پدرم را به قتل برساند. آنها صبح روز حادثه پدرم را با چاقو زدند و بعد با کمک هم، جسد را به بیابان‌های اطراف ورامین بردیم و رها کردیم.

پس از افشای راز جنایت، همسر مقتول به جرم خود اعتراف کرد و گفت: همسرم مرا خیلی اذیت می‌کرد، اما من به خاطر بچه‌هایم تحمل می‌کردم. با بزرگ شدن بچه‌ها، او شروع به اذیت کردن آنها کرد.

شب قبل از جنایت با هم درگیر شدیم و او با چاقو مرا زخمی کرد. پسرم از این موضوع ناراحت شد. صبح روز بعد وقتی شوهرم از خواب بیدار شد، کیوان با او درگیر شد و من هم به پسرم کمک کردم. با ضربه‌های چاقو شوهرم را کشتیم.

کیوان نیز در ادامه حرف‌های مادرش را تائید کرد. با تکمیل تحقیقات پرونده برای محاکمه به شعبه 71 دادگاه کیفری استان تهران فرستاد شد که با توجه به شناسایی نشدن اولیای دم، دادستان برای متهمان تقاضای قصاص کرد. همسر مقتول هم با رد اعترافات قبلی خود گفت: من به تنهایی مرتکب قتل شدم و پسرم در ماجرا نقشی نداشت.

پس از دفاعیات متهمان، قضات مادر و پسر را به قصاص محکوم کردند و پرونده به دیوان‌عالی کشور فرستاده شد. قضات دیوان‌عالی کشور با توجه به این که کیوان در زمان قتل نوجوان بوده و اولیای دم شناسایی نشده بودند و همچنین اظهارات متهمان، حکم را نقض کرد و پرونده را برای رسیدگی دوباره به شعبه چهارم دادگاه کیفری استان تهران فرستاد.

در جریان بررسی دلایل نقض دیوان‌عالی کشور، قضات توانستند اولیای دم مقتول را شناسایی کنند. با شناسایی اولیای دم، پرونده وارد مرحله‌ای تازه شد و متهمان بزودی در شعبه چهارم دادگاه کیفری استان تهران محاکمه می‌شوند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها