سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
آش آبادانی یکی از غذاهای محلی و تند تیز خوزستانیهاست که اگر مشکلات گوارشی دارید، خوردن آن را توصیه نمیکنم، چون بسیار تند است.
برای تهیه این آش خوشمزه به این مواد احتیاج دارید:
گوشت بدون چربی: 300 گرم
برنج: 2 فنجان
تره: نیم کیلوگرم
پیاز متوسط: یک عدد
نخود: نصف فنجان
لوبیا سفید: نصف فنجان
عدس: یک فنجان
نمک و زردچوبه: به میزان لازم
فلفل قرمز: به میزان لازم
پیاز را نگینی ریز خرد کرده یا رنده کنید و در روغن تفت دهید و گوشت را به آن اضافه کنید تا گوشت هم تفت بخورد و زردچوبه را اضافه کنید و بگذارید گوشت کاملا بپزد. حدود یک ساعت و نیم برای این کار زمان لازم است. بعد نخود و لوبیای سفید را اضافه کرده و دو ساعتی اجازه میدهیم با هم بپزد. در مرحله بعد برنج و عدس و تره را اضافه میکنیم و آب را به آن میافزاییم تا کاملا با هم بپزد و جا بیفتد. نمک و فلفل را نیز در مرحله آخر اضافه میکنیم. حرارت زیر آش را کم کنید تا کاملا گوشت در آش ریش ریش شود و حالت چسبندگی مثل حلیم پیدا کند. بسته به ذائقه و سلیقهتان میتوانید مقدار فلفل را کم و زیاد کنید، اما اصل این آش در آبادان بسیار تند سرو میشود.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
علی اصغر هادیزاده، رئیس انجمن دوومیدانی فدراسیون جانبازان و توانیابان در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد