جهانگیری: مردم نگران گرانی‌قیمت ارز نباشند!

معاون اول رئیس جمهور گفت: مردم وقتی به دولتمردان اعتماد دارند، می‌دانند که نباید درباره قیمت ارز، کالا و تورم نگران باشند، زیرا مدیران کشور خواهند توانست این مسائل را مدیریت کنند.
کد خبر: ۹۸۳۶۳۸

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، اسحاق جهانگیری افزود: از نحوه اجرای بسته حمایت از صادرات راضی نیستم، باید همه دستگاه‌های متعهد فعال شوند و اگر نتوانند در این‌باره اقدام کافی و لازم را انجام دهند در انتهای سال مدیران این دستگاه‌ها را به مردم معرفی خواهیم کرد.

جهانگیری در جمع مسئولان وزارت صنعت، معدن و تجارت با اشاره به اهمیت و جایگاه این وزارتخانه در پیشرفت و توسعه صنعتی کشور، تصریح کرد: از 60 سال پیش اراده‌ای در کشور شکل گرفت تا ایران به جرگه کشورهای صنعتی بپیوندد. در این سال‌ها برنامه ها و راهبردهای مختلف توسعه نوشته و اجرا شده است، امروز ایران با توجه به وجود هزاران جوان تحصیلکرده و فارغ التحصیل رشته های مهندسی و نیز بازار بزرگ 80 میلیونی و قرار داشتن در موقعیت ویژه جغرافیایی می‌تواند مسیر توسعه صنعتی کشور را بسرعت طی کند.

معاون اول رئیس جمهور عنوان کرد: وزارت صنعت، معدن و تجارت باید نقش کلیدی و محوری در توسعه صنعتی ایفا کند و سیاستگذار اصلی توسعه در حوزه‌های مختلف باشد.

وی با بیان این‌که حتی توسعه رشته‌های مرتبط با خدمات نظیر راه اندازی شرکت‌های مهندسی، مشاوره ای، بیمه‌ها و حمل ونقل نیازمند توسعه صنعت در کشور است، اظهار کرد: این وزارتخانه نقش مهمی در اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی دارد و بسیاری از طرح‌های مهم اولویت‌دار مرتبط با این سیاست ها باید در این وزارتخانه اجرا شود.

رئیس ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی با اشاره به ابلاغ این سیاست ها از سوی رهبر معظم انقلاب در ابتدای سال و برنامه‌ریزی‌های انجام شده در ستاد، گفت: شاه‌بیت سیاست‌های اقتصاد مقاومتی به‌حرکت درآوردن چرخ تولید و رونق اقتصادی در کشور است و اکنون که در ماه‌های پایانی سال قرار داریم، باید با ارزیابی دقیق بتوانیم برآورد کنیم تا چه اندازه به اهداف تعیین شده نزدیک شده‌ایم.

جهانگیری گزارش های ارائه شده از سوی بخش های مختلف وزارت صنعت، معدن و تجارت در حوزه های مختلف را ارزشمند توصیف کرد و با تاکید بر این‌که باید اجرای این طرح ها و نتایج آن به مردم معرفی شود ، تاکید کرد: قطعا مردم از راه اندازی طرح‌های اقتصادی در کشور خوشحال می شوند.خوشبختانه هفت طرح اولویت‌دار که به عهده این وزارتخانه گذاشته شد، پیشرفت‌های خوبی داشته که به افزایش تولید و اشتغال منجر شده است.

وی افزود: کمک به راه اندازی 7500 واحد صنعتی کوچک و متوسط که در سراسر کشور قرار دارند، باعث شده تا موضوع عدالت‌محوری سیاست‌های اقتصادمقاومتی به شکل کامل از سوی مردم درک شود، زیرا در مناطق محروم و کمتر توسعه یافته نیز بنگاه های صنعتی وجود داشته که با تمرکز بر‌حل مشکلاتشان دوباره فعال شده و اشتغال به‌وجود آورده اند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها