مشاهده نخستین سیاه‌گوش در چهارمحال و بختیاری

مدیرکل حفاظت محیط زیست چهارمحال و بختیاری از ثبت و تصویربرداری یک گونه گربه‌سان سیاه‌گوش برای نخستین بار در منطقه حفاظت‌شده شیدا در این استان خبر داد.
کد خبر: ۹۸۳۰۶۷

به گزارش ایرنا، شهرام احمدی افزود: این‌گونه جانوری در منطقه حفاظت‌شده شیدا برای نخستین بار مشاهده شده است.

وی با بیان این‌که این گربه‌‌سان با پلنگ اشتباه گرفته می‌‌شود، اظهار کرد: مشاهده و ثبت این‌گونه به دلیل مخفیکار بودن و ساعات فعالیتش بسیار مشکل است. احمدی افزود: این گونه جانوری تا صد کیلومتر از محل زندگی مهاجرت دارد و امکان مشاهده این گونه در مناطق دیگر استان نیز امکان‌پذیر است.

وی گفت: سیاه‌گوش قادر است حیواناتی با جثه سه تا چهار برابر بزرگ‌تر از خودش را به مدت چند روز تعقیب و در فرصتی مناسب شکار کند.

مدیرکل حفاظت محیط زیست چهارمحال و بختیاری عنوان کرد: وضعیت حفاظتی این‌گونه را براساس قوانین شکار و صید جزو گونه‌های حمایت‌شده و براساس سایتیس (CITES) از گونه‌های در معرض نابودی است. احمدی اظهار کرد: پیش از این گزارشی در مورد وجود این‌گونه در استان تائید نشده و مشکوک بود، ولی از این پس با قطعیت می‌توان از وجودش در استان سخن گفت.

وی ادامه داد: از آنجا که این گونه به مناطقی که شرایط مساعدتری برایش فراهم باشد مهاجرت می‌کند، با توجه به بهبود وضعیت در منطقه حفاظت‌شده شیدا، احتمال دارد که این گونه طی سالیان اخیر به این محل مهاجرت کرده باشد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها