به گزارش جام جم آنلاین از العالم، پایگاه السومریه نیوز عراق، به نقل ازاین منبع امنیتی، نوشت بارش باران موجب فرو ریختن یکی از تونل های داعش در بخش الحویجه (55 کیلومتری جنوب غربی کرکوک) شد که بر اساس اطلاعات به دست آمده، هفت داعشی که از ترس حملات هوایی به آنجا پناه برده بودند، کشته شدند.
این منبع که خواستار پنهان ماندن هویتش شد، افزود: «باران به افرادی که در حال فرار از بخش الحویجه بودند این امکان را داد تا بتوانند مین هایی کاشته شده توسط داعش، د رمسیرهای فرار خانواده ها را شناسایی کنند».
گفتنی است بخش الحویجه و مناطق الرشاد، الزاب و العباسی، واقع در جنوب غربی کرکوک، از دهم ژوئن 2014 به تصرف داعش درآمده و بیش از 150 هزار غیر نظامی نیز از زمان سیطره داعش به سوی کرکوک فرار کرده اند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
«جامجم» در یکسالگی عملیات پیجری رژیم صهیونیستی در لبنان با مجتبی امانی سفیر کشورمان در بیروت به گفتوگو نشست
علیاصغر شعردوست معتقد است شهریار با آفرینش غزلهای نو، تحولی بیسابقه در شعر فارسی ایجاد کرده است