جامجمآنلاین: گروه خودروسازی آلمانی فولکس واگن روز دوشنبه 29 مه یک قرارداد را برای احداث نخستین کارخانهاش در روسیه با مقامات روس امضا کرد.
کد خبر: ۹۸۲۶۶
به گزارش خبرگزاری فرانسه، برند پیشتسرایدر رئیس هیات مدیره فولکس واگن، دتلف ویتیگ رئیس هیات مدیره اشکودا و گرمان گرف وزیر توسعه اقتصادی روسیه یک قرارداد برای احداث نخستین کارخانه خودروسازی فولکس واگن در روسیه را امضا کردند.
گروه فولکس واگن برای احداث این کارخانه در کالوگا در 160 کیلومتری جنوب غربی مسکو 370 میلیون یورو سرمایهگذاری میکند.
احداث این کارخانه در ماه اوت 2006 آغاز شده و در نیمه سال 2007 به مرحله بهرهبرداری میرسد. در این کارخانه 3500 نفر به کار اشتغال خواهند داشت.
ظرفیت تولید این کارخانه در فاز اولیه 20 هزار دستگاه خودرو در سال است که به 115 هزار دستگاه در سال افزایش خواهد یافت.
خودروی مدل اشکودا اوکتاویا نخستین مدلی است که در این کارخانه مونتاژ خواهد شد. گروه فولکس واگن در عین حال تصمیم دارد مدلهای پولو، پاسات و توارگ و نیز یک مدل جدید که اختصاص به بازار روسیه دارد را در این کارخانه تولید کند.