شنیده ها حاکی است، آشوبگرانی که طی روزهای گذشته سعی کرده بودند از اعتراض به جای مردم آذری زبان به توهین صورت گرفته، سوء استفاده کرده و مسیر منطقی آن را منحرف سازند، هویت اصلی خویش را آشکار ساخته و به عنوان آخرین حربه در صدد استفاده از سلاح بر آمده اند.
کد خبر: ۹۸۲۶۵
گزارش های رسیده حاکی است نیروهای انتظامی و امنیتی از دو عنصر اغتشاش طلب تعداد 43 قبضه سلاح کمری به همراه فشنگ کشف و ضبط کرده اند ، بر اساس همین گزارش، مجموعا 200 نفر از افراد شرور و سابقه دار ، صحنه گردانی اغتشاشات اخیر را به عهده داشته اند.
همچنین گفته می شود وسایل لازم برای ایجاد آشوب و اغتشاش از جمله اسپری های اشک آور ، باتوم های برقی و...ازمرز ترکیه برای استفاده آشوبگران ارسال شده است که تعداد زیادی از آن در شهرستان خوی شناسایی و کشف شد و افرادی دراین ارتباط دستگیر شده اند.