جشنواره تئاتر معلولین پایان یافت

در مراسم اختتامیه چهارمین جشنواره تئاتر معلولین، مرضیه برومند از گروه نمایش «قصه بخت» از اصفهان برای شرکت در هفدهمین جشنواره بین‌المللی تئاتر عروسکی تهران ـ مبارک دعوت به عمل آورد.
کد خبر: ۹۷۶۸۷۵

مراسم اختتامیه چهارمین جشنواره تئاتر معلولین در تالار 22 بهمن شهر اصفهان با حضور هنرمندان و مسئولان کشور و استان اصفهان برگزار شد و برگزیدگان این جشنواره در سه بخش صحنه‌ای، کودک و نوجوان و خیابانی تقدیر شدند.

به گزارش جام‌جم، در این مراسم قطب‌الدین صادقی در سخنرانی خود به‌عنوان نماینده هیات داوران با اشاره به ایده تأسیس 10 سالن تئاتر مخصوص مددجویان بهزیستی، نسبت به تسریع ساخت سالن‌ها و پایگاهی خصوصی در بهزیستی و ایجاد پایگاه دائمی در تهران به‌عنوان ویترینی برای کارهای مددجویان تأکید کرد.

این استاد دانشگاه خواهان توسعه ارتباطات هنرمندان کشور با جهان بیرون شد تا به دانش و تجربه دست یافته و با آثاری با غنای والا دسترسی پیدا کنیم.

وی این جشنواره را جشنواره‌ای کاربردی خواند و اظهار داشت این رویداد باید در جهت هدفی مشخص برای تعالی بخشیدن به هنر باشد.

صادقی گفت: جشنواره معلولین نه تجاری است و نه تجربی. باید از مسائلی سخن گفته شود که برای معلولان بحران باشد و این آثار به حل بحران‌های آنان کمک کند.

همچنین مرضیه برومند، زهرا صبری را از گروه نمایش «قصه بخت» از اصفهان برای شرکت در هفدهمین جشنواره بین‌المللی تئاتر عروسکی تهران (مبارک) دعوت کرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها