آخرین تصاویر جاسوسی از تویوتا سوپرا 2018

به لطف تصاویر جاسوسی جدید، ‌اکنون این شانس را داریم تا با جزئیات بیشتری از تویوتا سوپرای جدید آشنا شویم. این بار در نهایت می‌توانیم نگاهی دقیق به شکل چراغ‌های جلو و عقب خودرو بیندازیم.
کد خبر: ۹۷۶۳۰۵

در طراحی چراغ‌های عقب خودرو به‌طور واضحی از کانسپت اف‌تی‌ـ1 الهام گرفته شده است، به‌گونه‌ای که هر دو باریک بوده و گوشه‌های تیزی دارند. چراغ‌های عقب خودرو شکل پنجره عقب کانسپت اف‌تی‌ـ1 را بخوبی تداعی می‌کنند. به گزارش پدال، اسپویلر دو خودرو نیز شباهت زیادی به هم دارند. هرچند، دیفیوزر و دریچه‌های هوای زیبای مدل کانسپت در این خودرو حذف شده‌ و سر اگزوزهای آن حالتی معمولی‌تر در قسمت عقبی خودرو به خود گرفته‌اند.

آینه‌های بغل این خودرو به نظر می‌رسد از یک انبار قطعات باواریایی به امانت گرفته شده و قبل‌تر نیز در برخی تصاویر جاسوسی قطعات ب‌ام‌و بیشتری را در این خودرو دیده بودیم. بدون شک هم ما و هم شما دوست داریم یک موتور شش سیلندر خطی توربو از این کمپانی آلمانی را نیز در این خودرو ببینیم، اگرچه شایعاتی وجود دارد که موتور این خودرو به احتمال زیاد یک واحد توربو چهار سیلندر تویوتا خواهد بود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها