باند سرقت های مسلحانه عبدلی منهدم شد

فرمانده انتظامی شهرستان ایرانشهر از دستگیری و انهدام باند 8 نفره سارقان مسلح معروف به «عبدلی» و کشف 28 فقره سرقت مسلحانه و به عنف در این رابطه خبر داد.
کد خبر: ۹۷۴۵۵۶
باند سرقت های مسلحانه عبدلی منهدم شد

به گزارش جام جم آنلاین، سرهنگ دوستعلی جلیلیان در مصاحبه با میزان گفت: ماموران پلیس آگاهی شهرستان ایرانشهر پس از مدت ها کار اطلاعاتی و پس از هماهنگی لازم با مراجع قضایی، دراقدامی غافلگیرانه سارقان را به همراه سرکرده باند به نام «الف.ج» معروف به «عبدلی» در حالی که در منزلی در یکی از روستاهای اطراف شهرستان مخفی شده بودند، دستگیر کردند.

وی ادامه داد: در جریان بازرسی از مخفیگاه سرکرده باند،دو قبضه سلاح کشف شد.

سرهنگ جلیلیان با اشاره به اینکه سارقان دستگیر شده به 28 فقره سرقت در ایرانشهر و بخش های اطراف شهرستان اعتراف کردند، بیان داشت: اعضای این باند به 13 فقره سرقت مسلحانه و 15 فقره سرقت به عنف اعتراف کردند.

فرمانده انتظامی شهرستان ایرانشهر در پایان خاطرنشان کرد : متهمان پس از تشکیل پرونده جهت سیر مراحل قانونی به مراجع قضائی معرفی شدند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۱
نازی75
-
۱۵:۵۶ - ۱۳۹۵/۰۹/۱۳
۰
۰
كارشون خیلی زشت و غیرقانونی هس. من توجیه شون نمیكنم اما همش بخاطر فقر هست از قیافه هاشون معلومه
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها