جزئیات واژگونی اتوبوس حامل ٤٠ دانش آموز دختر در همدان

جانشین رییس پلیس راه راهور ناجا جزئیات واژگونی یک دستگاه اتوبوس ولوو حامل دانش آموزان دختر را تشریح کرد.
کد خبر: ۹۷۴۰۵۶
جزئیات واژگونی اتوبوس حامل ٤٠ دانش آموز دختر در همدان

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از مهر سرهنگ ابراهیم وهاب زاده افزود: حوالی ساعت ٧ بامداد جمعه ٥٠٠ متر مانده به میدان امام حسن(ع) شهرستان همدان یک دستگاه اتوبوس ولوو با ٤٠ دانش آموز دختر پس از خروج از جاده و برخورد با درخت به پهلوی راست واژگون شد.

وی با اشاره به این که این اتوبوس از خوزستان به سمت گیلان در حال حرکت بود، گفت: در این حادثه ١٥ تن به صورت سطحی و غیرسطحی مجروح شدند.

به گفته جانشین رییس پلیس راه راهور ناجا تخطی از سرعت مطمئنه در جاده لغزنده علت اولیه این حادثه بوده است.

وی به حادثه برخورد پراید با اتوبوس و کامیون در آزادراه کرج-قزوین خروجی حصارک اشاره کرد و گفت: در این حادثه نیز که ساعت ٤:٥٠ بامداد جمعه رخ داد متاسفانه ٦ تن کشته شدند که علت این حادثه در دست بررسی است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۲
بهروز
-
۱۴:۵۹ - ۱۳۹۵/۰۹/۱۲
۰
۰
پاییز امسال چقد پر خطر و پر از حوادث شده
م
-
۱۱:۳۱ - ۱۳۹۵/۰۹/۱۳
۰
۰
بچه های مردم را از مدرسه می برند پی چه كاری به اسم علم اینم شد مدرسه و دانش آموزی .
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها