شوخی بیجای معلمان با دانش آموز دردسر ساز شد

مدیر روابط عمومی آموزش و پرورش استان اصفهان گفت: شوخی معلمان با دانش آموز هشت ساله بی جا بوده و با خاطیان برخورد می کنیم.
کد خبر: ۹۷۱۶۸۵
شوخی بیجای معلمان با دانش آموز دردسر ساز شد

به گزارش جام جم آنلاین، علیرضا مهدی در گفت و گو با میزان در مورد انتشار فیلم یک دانش آموز اصفهانی توسط مسئولان مدرسه و تهدید وی به اخراج از سوی بازرس آموزش و پرورش گفت: دانش آموز 8 ساله در مدرسه سیف اصفهان درس می خواند و این فیلم چندی قبل توسط مدیران و معلمان از وی ضبط شده است.

وی با محکوم کردن این اقدام مسئولان و معلمان مدرسه، گفت: این اقدام یک بی تدبیری و مزاح بی جایی بوده است که از سوی همکاران ما سر زده است.

به گفته مدیر روابط عمومی آموزش و پرورش استان اصفهان، در فیلم به حضور بازرس آموزش و پرورش اشاره شده است که این موضوع کذب بوده و در آن زمان بازرسی به مدرسه اعزام نشده بود.

مهدی از بازخواست مسئولان مدرسه خبر داد و افزود: در پی این اتفاق مدیر و مسئولان مدرسه به آموزش و پرورش احضار شده و به دنبال تحقیق از آنها در مورد چرایی انجام این اقدام هستیم.

وی افزود: پس از توضیحات مدیر و مسئولان و معلمان مدرسه با خاطیان برخورد جدی خواهد شد. همچنین در صورت شکایت خانواده دانش آموز به این موضوع نیز رسیدگی می کنیم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۱۳
ناشناس
-
۱۵:۳۳ - ۱۳۹۵/۰۹/۰۳
۰
۰
هركه بگندد نمكش می زنند وای به روزی كه بگندد نمك
021
-
۱۵:۴۴ - ۱۳۹۵/۰۹/۰۳
۰
۰
من یادمه ابتدایی راهنمایی از معلما كتك می‌خوردیم
محسن
-
۱۷:۱۳ - ۱۳۹۵/۰۹/۰۳
۰
۰
وقتی هیچ دقتی در انتخاب مدیر و معاونین مدرسه نمیشه میشه این، تو آمل هركسی كه تو باند باشه مدیر یا معاون میشه، باور كنید داریم تو شهر معاون فناوری كه اصلا رایت cd و بلد نیست اما بنا به دلایلی پست معاونت فناوری گرفته
الف مرندی
-
۱۷:۲۲ - ۱۳۹۵/۰۹/۰۳
۰
۰
كلاس 5 ابتدایی مدرسه فرخی شهر مرند معلمی داشتیم به اسم اقای قاسمی كه خودكار یا مداد رو لای انگشت هامون میذاشت هیچ وقت یادم نمیره خدا ازش نگذره....
مجید
-
۲۰:۱۸ - ۱۳۹۵/۰۹/۰۳
۰
۰
باسلام
باید برخورد جدی با مسوولین و مسببین این ماجرا انجام بگیره،چه حقی دارن كه بچه ی 8 ساله رو غرورش رو به بازی میگیرند و فیلم میگیرند و انتشارش میدن؟!
اگر خودش ببینه و نزدیكانش مسخرش كنن و باعث ترك تحصیلش بشه كی پاسخگوس؟؟!!
از شهریار
-
۲۲:۱۹ - ۱۳۹۵/۰۹/۰۳
۰
۰
معلم هنر راهنمایی مون رو ازش نمیگذرم
اسمش قره داغی بود
ر.م
-
۰۰:۰۶ - ۱۳۹۵/۰۹/۰۴
۰
۰
چوب خدا صدا ندارد
نوذر
-
۰۳:۱۲ - ۱۳۹۵/۰۹/۰۴
۰
۰
از اصفونیا بعید نیست. همیشه شوخن.#!!!!
احمد رضا طیبی
-
۰۹:۱۷ - ۱۳۹۵/۰۹/۰۴
۰
۰
من ویدیو رو دیدم آنچنان اتفاق بدی نیفتاده .
ناظم به كودك میگه چرا با خط كش دوستاش رو زده و اون میگه اونا اون رو زدن و داشته با خط كش هواپیما درست می كرده و ناظم میگه حالا كه شلوغ كردی بازرس ها هم هستند و اخراجت می كنند .كمی بعد یكی از آقایون یا همون بازرس ها می گه آقا قول میده دیگه شلوغ نكنه و ایندفعه ببخشیدش و ناظم میگه پس باید غذرخواهی كنه و بعد میره بین بچه ها تو حیاط ، سوال اینه آیا این كلیپ اینقدر جنجالیه؟
026
-
۲۳:۰۵ - ۱۳۹۵/۰۹/۰۴
۰
۰
به نظر من ناظمه بیشتر داشته بازرس های الكی رو مسخره میكرده
حسین
-
۲۳:۰۶ - ۱۳۹۵/۰۹/۰۴
۰
۰
اگه گوشی برای دانش اموزان ممنوع هستش باید از این به بعد برای معلم ها هم ممنوع بشه
021
-
۲۳:۲۶ - ۱۳۹۵/۰۹/۰۵
۰
۰
دانش اموز با هوشی هستش به نظر من باید وكیل یا قاضی بشه
خدمتكار مدرسه
-
۲۰:۳۵ - ۱۳۹۵/۰۹/۰۶
۰
۰
یك نمونه از خروارها بازی به اصطلاح معلم‌ها با روح و روان كودكان این مرز و بوم و ترسیم آینده‌شان
افسانه کوهنوردی ایران

گفت‌وگو با افسانه حسامی‌فرد، اولین کوهنورد زن تاریخ‌ساز ایرانی در مسیر باشگاه هشت ‌هزاری‌ها

افسانه کوهنوردی ایران

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

در گفت‌وگو با یک جامعه‌شناس، تهدیدات و فرصت‌های هوش مصنوعی برای خانواده‌های ایرانی را بررسی کرده‌ایم

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

نیازمندی ها