خطر کمبود عرضه نفت تا پایان دهه جاری میلادی

تحلیلگران انرژی هشدار داده‌اند تولیدکنندگان عمده نفت یا باید سرمایه‌گذاری‌های خود را در صنعت نفت افزایش دهند یا خطر شوک جدید کمبود عرضه را تا پایان دهه جاری بپذیرند.
کد خبر: ۹۶۸۹۶۵

به گزارش عربین بیزینس، در حالی که اعضای سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) تلاش می‌کنند کاهش و تثبیت سطح تولید نفت را در قالب توافق اولیه عملیاتی کنند، چند کشور عضو این سازمان در حال تمرکز بر صنایع بالادستی هستند تا سقوط احتمالی تولید و عرضه نفت خام را جبران کنند.

سهیل بن محمد المزروعی، وزیر انرژی امارات، هفته گذشته از تولیدکنندگان نفت عضو و غیرعضو اوپک خواست تا سرمایه‌گذاری در این صنعت را افزایش دهند تا از بروز گرفتاری دیگری در اقتصاد جهانی در دو یا سه سال آینده جلوگیری شود.

وی گفت: اقتصاد جهان نمی‌تواند با شوک دیگری روبه‌رو شود؛ ما نیاز به حفظ حداقل سرمایه‌گذاری در صنعت نفت داریم، زیرا نمی‌خواهیم به تولید نفت پایان دهیم. گزارش‌های اوپک نشان می‌دهد در مجموع 117 پروژه بالادستی به ارزش 270 میلیارد دلار در کشورهای عضو این سازمان اجرا می‌شود که اوپک این سرمایه‌گذاری را «عنصر اساسی تأمین تقاضای رو به افزایش و جبران‌کننده افت تولید از چاه‌های موجود» می‌داند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها