به گزارش روابط عمومی سریال، تصویربرداری سریال «پرستاران» به کارگردانی مشترک علیرضا افخمی و محمودرضا تخشید پس از دو روز توقف (آف تولید) از روز گذشته دوباره آغاز شده است.
به گفته داوود هاشمی، تهیهکننده این سریال، از ابتدای کلید خوردن مجموعه، این اولین توقف یا آف پروژه بوده و به علت حجم بالای کار نمیتوان به گروه مرخصی بیشتر داد، بنابراین تصویربرداری سریال «پرستاران» دوباره آغاز شد و بازیگران تا ساعت 12 شب در لوکیشن اورژانس بیمارستان نورافشار مقابل دوربین رفتند.
هاشمی بیان کرد که فریبا نادری، فاطمه گودرزی، عاطفه رضوی، محمدرسول صفری و شیوا بلوچی مقابل دوربین رفتهاند.
وی در پایان از اضافه شدن بازیگران جدید به «پرستاران» خبر داد و گفت: تاکنون حدود 30 درصد از این سریال تصویربرداری شده است. سریال «پرستاران» یک ملودرام اجتماعی روز است و داستانهای آن در بخش اورژانس یک بیمارستان اتفاق میافتد که دارای یک خط اصلی داستانی با شخصیتهای ثابت است و محور اصلی آن پرستاران و پزشکان هستند؛ ضمن اینکه در هر قسمت داستانی فرعی با شخصیتهای ویژه اتفاق میافتد و پایان میگیرد.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم