هفته گذشته ماموران هنگام گشتزنی در یکی از محلههای جنوبی تهران، مشاهده کردند سه جوان که سرنشینان خودروی پرایدی هستند با سرعت بالایی در حرکت هستند. ماموران به رفتار این راننده مشکوک شده و با اخطار از او خواستندکه متوقف شود، اما وی بدون توجه به اخطارهای پلیسی بر سرعتش افزود.
در جریان این تعقیب و گریز، ماموران به استعلام شماره پلاک خودروی پراید پرداختند که معلوم شد ساعاتی پیش این خودرو به سرقت رفته و مالک آن موضوع این دزدی را به کلانتری محلهشان خبر داده است .
ماموران دیگر اطمینان یافتند این سه جوان سارق هستند.آنها به تعقیب خودروی سرقتی ادامه دادند تا اینکه در جریان این تعقیب و گریز راننده خودروی سرقتی خودروی پلیس را درهم کوبید تا مانع تعقیب توسط ماموران شود. بعد در حالی که به سرعت در حال حرکت بود با خودروی پرایدی در خیابان برخورد کرد. سپس با گاردریل خیابان برخورد کرد و متوقف شد. سه دزد جوان با رها کردن خودروی سرقتی، پیاده به فرارشان ادامه دادند که ماموران آنها را تعقیب کرده و موفق به دستگیری سه سارق جوان شدند.
متهمان برای ادامه تحقیقات به پایگاه هفتم پلیس آگاهی تهران منتقل شدند و در بازجویی ابتدا مدعی شدند که خودرو متعلق به یکی از دوستانشان است و برای ساعاتی آن را امانت گرفتهاند، اما در ادامه تحقیقات زمانی که متوجه شدند راز سرقتی بودن خودروی پراید لو رفته، بناچار به دزدی خودرو برای اوراق کردن آن و نیز سرقت لوازم داخل خودروهای پراید، پژو و سمند اعتراف کردند.
تحقیقات از این افراد نشان میداد هر سه نفر با هم دوست هستند و یکی از آنها به اتهام سرقت و خرید و فروش خودرو و لوازم داخل آن دو سال در زندان بوده و دو نفر دیگر هرکدام یکسال در زندان بودهاند. آنها دو هفته قبل از زندان آزاد شده و دوباره جرایمشان را از سر گرفته بودند. اموال سرقتی را هم به دو خریدار اموال سرقتی فروختهاند.
متهمان با دستور قاضی نصرتی، بازپرس شعبه اول دادسرای عمومی و انقلاب ناحیه 34 تهران روانه زندان شدند. تحقیقات پلیسی برای رازگشایی از دیگر جرایم متهمان ادامه دارد.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم