فرصت گرفتن 5 مدال برای کاراته ایران

در رقابت‌های جهانی کاراته، مبارزات انفرادی کاتا و کومیته در هر دو بخش مردان و زنان برگزار شد که در کاتای انفرادی مردان، فرید حقیقی از دور رقابت‌ها کنار رفت. مهسا افسانه نیز در کاتای انفرادی زنان در مبارزه سوم مغلوب شد.
کد خبر: ۹۶۱۶۶۰

در کومیته انفرادی تیم ایران برای کسب مدال پنج فرصت در بخش مردان و پنج فرصت در بخش زنان داشت که چهار کاراته کای تیم مردان شانس کسب مدال‌های طلا و برنز را دارند و در بخش زنان تنها حمیده عباسعلی برای کسب مدال برنز تلاش می‌کند.

تیم مردان در این دوره با صعود سجاد گنج‌زاده و امیرمهدی‌زاده به دیدار نهایی و حضور ذبیح‌الله پورشیب و علی اصغر آسیابری در دیدار رده بندی عملکرد قابل تحسینی تا اینجای کار داشته و در صورت رسیدن به چهار مدال طلا و برنز بعد از ده سال، نتایجی که در 2006 فنلاند رقم خورد تکرار می‌شود. رقابت‌های رده بندی امروز و دیدارهای فینال،فردا برگزار می‌شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها