به گزارش جام جم آنلاین به نقل از مهر، نشست سه جانبه وزرای خارجه ایران، روسیه و سوریه جمعه ۷ آبان ماه در مسکو برگزار میشود.
بهرام قاسمی سخنگوی وزارت امور خارجه ضمن تائید این خبر گفت: وزیران خارجه ایران ، روسیه و سوریه روز جمعه نشستی سه جانبه درباره بررسی تحولات سوریه در مسکو خواهند داشت.
وی افزود: آقای ظریف روز جمعه در راس هیاتی به مسکو عزیمت می کنند و عصر همان روز به تهران باز خواهند گشت.
سخنگوی وزارت خارجه تصریح کرد: روز جمعه، نشستی با حضور وزیران خارجه روسیه، سوریه و ایران برای بررسی آخرین تحولات سوریه و منطقه در مسکو برگزار می شود ، ضمن آن که وزیر خارجه ایران باهمتای روس خود درباره همکاری های دوجانبه نیز گفت و گو خواهد داشت.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
«جامجم» در یکسالگی عملیات پیجری رژیم صهیونیستی در لبنان با مجتبی امانی سفیر کشورمان در بیروت به گفتوگو نشست
علیاصغر شعردوست معتقد است شهریار با آفرینش غزلهای نو، تحولی بیسابقه در شعر فارسی ایجاد کرده است