مواد لازم:
- شیر گرم 1 فنجان
- تخم مرغ کمی هم زده 1 عدد
- زرده تخم مرغ هم زده 1 عدد
- آرد نان 3 فنجان
- نمک 1.2 قاشق
- کره 3 قاشق
- شکر سفید 1.4 فنجان
- مخمر نان 3 قاشق چایخوری
- سوسیس از وسط نصف شده 18 عدد
- سیب زمینی بزرگ رنده شده 2 عدد
- پنیر چدار رنده شده 400 گرم
طرز تهیه:
1. شیر، تخم مرغ هم زده و زرده تخم مرغ را همراه با آرد نان، کره، نمک، شکر و مخمر نان خمیرگیر بریزید و یا با دست ورز دهید تا خمیر شکل بگیرد.
2. فر را تا دمای 190 درجه سانتی گراد گرم کنید. سینی فر را کمی چرب کنید و آماده قرار دهید.
3. تخته آشپزی را با آرد بپوشانید، خمیر را روی آن ورز دهید و آن را به 36 قسمت تقسیم کنید. خمیر ها را گرد کنید و به فاصله 5 سانتی متر از هم، روی سینی فر قرار دهید. اجازه دهید تا خمیر ها بین 15 تا 20 دقیقه ور بیاید.
4. خمیر ها را کمی تخت کنید و درون آنها یک فرورفتگی ایجاد کنید. یک قطعه سوسیس و کمی سیب زمینی رنده شده و کمی پنیر داخل هر کدام قرار دهید. می توانید کولاش را هم مثل پیراشکی درست کنید و دو طرف خمیر را به هم نزدیک کنید.
5. کولاشها را به مدت 15 تا 18 دقیقه در فر بپزید تا طلائی رنگ شوند.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه پیراشکی بازاری کرم دار یا شکلاتی بدون فر در 7 گام
طرز تهیه پیراشکی گوشت