کودک روزکور ، قرآن و 300 هزار بیت شعر حفظ است

جام جم آنلانی: کودک نه ساله یمنی، با وجود بیماری صعب العلاج، توانسته قرآن کریم و 300 هزار بیت از اشعار جاهلی را حفظ کند.
کد خبر: ۹۵۲۲۹

به گزارش الرایه ، وی روزها نمی بیند و فقط شب ها می تواند از چشم هایش استفاده کند. جمال مطهر عبدالله ، یمنی الاصل و دارای تابعیت بحرین، استعداد عجیبی در حفظ و سرودن شعر دارد و شعرهایی که سروده به 52 عنوان می رسد.
پدر جمال گفت استعداد فرزندش را خیلی زود کشف کرد. آن ها در روستایی کوچک در جنوب یمن زندگی می کردند. کودک با گوش دادن به قرائت قرآن پدرش، توانسته قرآن را از بر کند.
علی عبدالله صالح، رئیس جمهور یمن، این کودک را برای معالجه به آلمان فرستاد اما پزشکان از ترس کاهش میزان هوش جمال مطهر عبدالله، از جراحی او خودداری کردند.
کودک یمنی در اغلب جشنواره های شعر و همایش های فرهنگی و ادبی حضور دارد و تاکنون جوایز، مدال ها و تقدیرنامه های بسیاری به دست آورده است.

مسابقات فوتبال برای سالمندان ژاپنی
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها