شغل جدید دروازه بان سابق استقلال

دروازه بان سابق تیم ملی و باشگاه استقلال این روزها شغل جدیدی برای خود مهیا کرده و رستورانش را افتتاح کرد.
کد خبر: ۹۵۲۰۱۴
شغل جدید دروازه بان سابق استقلال

به گزارش جام جم آنلاین ، محسن فروزان که سابقه حضور در تیم ملی و باشگاه استقلال و تراکتورسازی را نیز در کارنامه دارد در این فصل راهی خونه به خونه شد و در دسته اول به بازی می پردازد.

او البته این روزها برنامه جدیدی برای زندگی اش در نظر گرفته و شروع به رستوران داری کرده و روز گذشته در حضور دوستان فوتبالی و هنرمند رستوران خود را در تهران افتتاح کرد تا از این راه به درآمدزایی بپردازد. رستوران فروزان که به مدیریت او در غرب تهران راه اندازی شده، از این به بعد دغدغه دیگر محسن فروزان در کنار دروازه بانی و حضور در فوتبال خواهد بود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها