وکیل‌گیلانی: می‌خواهیم برای اولین بار به جام جهانی برویم

پیروزی چوگان ایران برابر آرژانتین

تیم‌های ملی چوگان ایران و آرژانتین در شرایطی دیروز طی یک دیدار دوستانه در قصر فیروزه به مصاف هم رفتند که در حاشیه این مسابقه، رئیس فدراسیون چوگان از میزبانی تهران در رقابت‌های مقدماتی جام جهانی در سال آینده خبر داد.
کد خبر: ۹۵۱۱۶۱

این دیدار دوستانه درحالی با نتیجه 8 بر 5 به سود ایران خاتمه یافت که سفیر آرژانتین در تهران به عنوان مهمان ویژه از نزدیک نظاره‌گر این رقابت بود. در این میان گلنار وکیل‌گیلانی، رئیس فدراسیون چوگان در حاشیه این رقابت با بیان این‌که این دیدار دوستانه خیریه و با هدف کمک به بیماران قلبی برگزار شد، اظهار کرد: با توجه به این‌که سال آینده میزبان مقدماتی جام جهانی هستیم، رقابت با آرژانتین را به عنوان یکی از قوی‌ترین تیم‌های دنیا در نظر گرفتیم تا ملی‌پوشانمان محک بخورند.

وی با بیان این‌که برای نخستین بار قصد داریم در جام جهانی، چوگان که در استرالیا برگزار خواهد شد، شرکت کنیم افزود: در این رابطه، ایران میزبان مسابقات زون E است و قرار است در این مسابقات با حریفانی از هند، پاکستان،‌ نیجریه و سایر تیم‌ها رقابت کند.

وکیل‌گیلانی تصریح کرد: در سطح دنیا 80 کشور جزو فدراسیون جهانی هستند که از نظر تعداد ورزشکار در سه رده A، B و C هستند و ما در رده B هستیم.

وی درباره وضعیت بانوان چوگان ایران اظهار کرد: تیم ملی بانوان ایران یکی از قوی‌ترین تیم‌ها در زون E است و ما امیدواریم سال آینده همین جام را در اردیبهشت برای آنها برگزار کنیم.

وکیل‌گیلانی در پاسخ به این پرسش که آیا ورزش چوگان سرانجام به نام ایران ثبت جهانی خواهد شد، گفت: ان‌شاءالله در سال 2017 (آذرماه 96) یونسکو در این‌باره به نفع ایران رای خواهد داد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها