به گزارش جام جم آنلاین، امیدعلی پارسا در گفتگو با خبرگزاری صدا و سیما با اشاره به اینکه این آمار از ابتدای شروع ثبت نام اینترنتی تا ساعت 11 امروز بوده است، افزود: مشارکت مردم در ثبت نام اینترتی هنوز راضی کننده نیست و تقاضا می کنیم شهروندان این کار را به روزهای آخر موکول نکنند.
وی زمان مورد نیاز این سرشماری را 7 تا 8 دقیقه اعلام کرد و گفت: سرشماری نفوس و مسکن به اطلاعات اقتصادی، حساب ها، یارانه و هدفمندی ارتباطی ندارد و همه اطلاعات به دست آمده در این پرونده محرمانه خواهد بود.
رئیس مرکز آمار ایران با اشاره به اینکه امروز رشد مشارکت مردم نسبت به روزهای گذشته افزایش یافته است، ادامه داد: مشارکت مردم در آمار رسیده در استان های سمنان، کهکیلویه و بویر احمد ، بوشهر، خراسان جنوبی، کردستان و آذربایجان شرقی به هدف تعیین شده نزدیک است.
پارسا با اشاره به قرار گرفتن مشارکت مردم تهران در میانه های جدول با وجود جمعیت زیاد و ضریب نفوذ اینترنت، تصریح کرد: رشد مشارکت مردم در استان های قم، اصفهان و مازندران، امروز نسبت به روز گذشته روند بهتری به خود گرفته است.
وی افزود : مشارکت مردم در استان های کرمانشاه، همدان، گلستان، قزوین، لرستان، خوزستان، کرمان و البرز راضی کننده نیست.
پارسا گفت: سرشماری اینترنتی از 3 مهر شروع شده است و تا 24 مهر ادامه اداد و از 25 مهر تا 25 آبان ماموران سرشماری به درب منازل مراجعه می کنند.
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سعیده لعلی، مدیر کتابخانه مرکزی سازمان صداوسیما از ویژگیهای منحصر بهفرد این مکان فرهنگی برای ما گفته است
سفیر ایران در لبنان در گفتوگوی اختصاصی با روزنامه «جامجم» از پیامهای مراسم با شکوه بیروت میگوید
به بهانه نمایشگاه «مشق دل» در گالری صداوسیما
در گفتوگوی «جامجم» با یک مشاور خانواده مطرح شد