بختیار بازیکن ثابت ترکیب استقلال می‌شود؟

بختیار رحمانی و روزهای مبهم در استقلال. خودش هم نمی‌داند تکلیف چیست. او قرار بود بیاید و عصای دست آبی‌ها باشد؛ اما حالا بیشتر روی نیمکت ذخیره‌ها دوخته شده است و اگر شرایط به همین منوال ادامه داشته باشد چاره‌ای ندارد جز این که در نیم فصل تیم را‌ترک کند!
کد خبر: ۹۵۰۷۰۵

از وقتی ساز جدایی کوک شد پیشنهاد تیم‌های خارجی به بختیار هم روی دایره آمد؛ دو پیشنهاد از تیم‌های قطری. اما آیا این پیشنهاد‌های مطرح شده جدی بود؟ یا این که‌ترفندی بود برای محکم‌تر شدن جایگاه بختیار در این تیم؟ در این که رحمانی یکی از بازیکنان خوب ایران است شکی وجود ندارد. او قبل از این که به استقلال بیاید چند پیشنهاد از تیم‌های قطری داشت و بر سر سه راهی قطر،استقلال و فولاد سرانجام استقلال را انتخاب کرد؛ اما آیا همان پیشنهاد‌های ابتدای فصل هنوز هم برای این بازیکن وجود دارد؟ همیشه ابتدای فصل بازیکنانی که می‌خواهند به استقلال یا پرسپولیس بپیوندند یک پیشنهاد هم از تیم‌های قطری و اماراتی دارند. این پیشنهاد‌ها رسمی یا غیر‌رسمی وجود دارند و این‌طور به نظر می‌رسد که بیشتر آنها برای بالا بردن ارقام قرارداد در مذاکره با تیم جدید باشد.

این بار اما به نظر می‌رسد بختیار از قانون دوم پیشنهاد‌های خارجی استفاده می‌کند. معمولا وقتی پیشنهادی مطرح می‌شود دو دلیل دارد. یکی این که پیشنهاد حقیقی است و منجر به رفتن بازیکن به آن تیم می‌شود و یک دلیل دیگر هم این که بازگشت بازیکن به‌ترکیب اصلی تیمش را به همراه دارد.به نظر می‌رسد این دقیقا همان تاکتیکی است که بختیار و مدیربرنامه‌هایش دارند از آن استفاده می‌کنند. البته شاید هم پیشنهاد قطری‌ها دوباره مطرح شده است؛ اما هرچه هست شرایط را برای رحمانی طوری فراهم می‌آورد که احتمالا او را از روی نیمکت بلند می‌کند و به‌ترکیب اصلی استقلال می‌فرستد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها