آثار استاد پرویز مشکاتیان گردآوری می‌شود

سی‌ام شهریور 1388، پرویز مشکاتیان، موسیقیدان، نوازنده سنتور و سه‌تار و آهنگساز، چشم از جهان فروبست. او در زادگاهش نیشابور به خاک سپرده شد. به مناسبت سالگرد درگذشت پرویز مشکاتیان، علیرضا جواهری شاگرد این هنرمند فقید و گردآورنده آثار او در گفت‌وگو با ایسنا به تشریح فعالیت‌های هنری و شخصیت او پرداخته است.
کد خبر: ۹۴۷۴۰۱

علیرضا جواهری گفت: یک جمله زنده‌یاد مشکاتیان را هرگز فراموش نمی‌کنم و آن این بود که: «هنرمند واقعی باید از زیر بُته به عمل بیاید. با کلاس بردن و آوردن و پول خرج کردن کسی به جایی نمی‌رسد، باید طرف مایه لازم را در زمینه هنر داشته باشد وگرنه هیچی نمی‌شود.»

گردآورنده آثار مشکاتیان عنوان کرد: از سال 1376 ماجرای گردآوری آثار جدی‌تر شد. اواسط سال 76 منتخبی از آثار ایشان را به صورت دستنویس در تعداد محدود تکثیر کردم و به دوستانم در دانشگاه هدیه دادم. نسخه‌ای از همان مجموعه دستنویس را خدمت زنده‌یاد مشکاتیان بردم و ایشان در جواب گفتند: پس چرا اینا ناقصه؟ بقیه‌اش کو؟ من دارم خبر چاپ گل آیین رو می‌دم به روزنامه‌ها... کی آماده‌ست؟

وی اضافه کرد: بعد‌ها به پیشنهاد استاد مشکاتیان، آقای محسن غلامی هم به مجموعه اضافه شدند و مجموعه تکنوازی‌های زنده‌یاد پرویز مشکاتیان هم توسط آقای غلامی گردآوری و آوانگاری شد. تا امروز چهار جلد از این مجموعه چاپ و منتشر شده و جلد پنجم طی هفته‌های آینده منتشر خواهد شد. با توجه به حجم انبوه تکنوازی‌ها و اجراهای استاد مشکاتیان فکر می‌کنم این مجموعه تا جلد دوازدهم برسد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها