نارنگی: 800 تومان درمازندران 12هزارتومان درتهران!

رئیس شورای بخش مرکزی شهرستان ساری با بیان این که اکنون در فصل تولید مرکبات، کشاورزان مازندرانی با معضل بزرگی مواجه هستند، اظهار کرد: در حالی که نارنگی ژاپنی تازه‌خور از کشاورز 800 تا 1200 تومان خریداری می‌شود، اما همین محصول در پایتخت به مبلغ هفت تا 12 هزار تومان به فروش می‌رسد.
کد خبر: ۹۴۶۳۵۵

به گزارش ایسنا، مهدی مرتضوی در جمع خبرنگاران با اشاره به مشکل کم‌آبی و مسائل حوزه کشاورزی افزود: کشاورز با وجود این مشکلات، تولید می‌کند در حالی که این کشاورزی هدایت شده نیست و الگوی کشت ندارد. کشاورزی به این شکل و شیوه، دستاوردی جز ضرر برای کشاورز ندارد. این چنین می‌شود که کشاورز راهی جز تغییر کاربری و یا فروش زمین در برابر خود نمی‌بیند.

وی با اشاره به این که مشتریان بازار با این قیمت‌ها تصور می‌کنند اوضاع باغداران بسیار خوب است و در رفاه کامل قرار دارند، خاطرنشان کرد:‌ این در حالی است که مرکبات به قیمت نازل از باغدار خریداری می‌شود. رئیس شورای بخش مرکزی شهرستان ساری با بیان این که چرا سازمان صنعت، معدن و تجارت دست واسطه‌ها را کوتاه نمی‌کند، اظهار کرد: سوال ما این است مگر هزینه حمل و نقل تا تهران چه اندازه است که مرکبات را با این قیمت نازل از کشاورز می‌خرند، اما تا هفت برابر قیمت خریداری شده در بازار می‌فروشند.

وی با اشاره به این که وقتی مرکبات را از کشاورز ارزان می‌خرند این انتظار وجود دارد که با قیمت کمتری در اختیار مشتری قرار گیرد، افزود: از دولت انتظار داریم در این زمینه وارد شود تا کشاورزان تا این اندازه متضرر نشوند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها