«در آستان خورشید» ویژه عرفه از شبکه سه

به مناسبت فرا رسیدن روز عرفه ویژه برنامه «در آستان خورشید» شنبه 20 شهریور از ساعت 23:00 روی آنتن شبکه سه سیما قرار می گیرد.
کد خبر: ۹۴۳۲۳۰
«در آستان خورشید» ویژه عرفه از شبکه سه

به گزارش جام جم آنلاین از روابط عمومی رسانه ملی، برنامه تلویزیونی «در آستان خورشید» به صورت مستقیم از کربلا در جوار حرم مطهر امام حسین (ع) و حضرت ابوالفضل العباس، شنبه شب ازساعت 23:00 از شبکه سه پخش می شود.

این برنامه با اجرای سید کمال هاشم زاده و با حضور حجه الاسلام والمسلمین علیرضا پناهیان به شرح دعای امام حسین (ع) در روز عرفه می پردازد.

قسمت دوم این برنامه نیز با موضوع فضیلت زیارت امام حسین در روز عرفه، یکشنبه 21 شهریور ساعت 11:00 از شبکه سه پخش می شود.

برنامه در آستان خورشید کاری از واحد پخش شبکه سه سیما به تهیه کنندگی مهدی زمانی بیدختی است که ویژه مناسبت ها واعیاد مذهبی به صورت زنده از حرم ائمه اطهار روی آنتن می رود.

کارگردانی این برنامه را مهرداد طاهری برعهده دارد و مهدی امیر نژاد و علیرضا امینیان به عنوان تصویربردار و تدوینگر با این برنامه همکاری دارند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها