به گزارش جام جم آنلاین به نقل از العالم «سندیپ کمار» وزیر پیشین امور زنان و رفاه کودکان در دهلی پایتخت هند، به دنبال انتشار فیلم غیر اخلاقیش در کنار دو زن، از منصبش برکنار شد.
یک مقام مسئول در پلیس دهلی گفت: سندیپ کمار پس از آن توقیف گردید که یکی از دو زنی که در فیلم غیر اخلاقی دیده شده اند، از این وزیر هندی به خاطر مورد تجاوز قرار گرفتن شکایت کرد.
این زن متاهل هندی، وزیر سابق امور زنان هند را به مسموم کردن نوشیدنیش قبل از تعرض متهم کرده است؛ پلیس می گوید: هویت زن دوم این فیلم غیر اخلاقی هنوز مشخص نشده است.
این فیلم 9 دقیقه ای شامگاه چهارشنبه از یک تلویزیون محلی در هند پخش شد و مقام های هندی فورا تصمیم برکناری ساندیپ را اتخاذ کردند.
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سعیده لعلی، مدیر کتابخانه مرکزی سازمان صداوسیما از ویژگیهای منحصر بهفرد این مکان فرهنگی برای ما گفته است
سفیر ایران در لبنان در گفتوگوی اختصاصی با روزنامه «جامجم» از پیامهای مراسم با شکوه بیروت میگوید
به بهانه نمایشگاه «مشق دل» در گالری صداوسیما
در گفتوگوی «جامجم» با یک مشاور خانواده مطرح شد