کاپیتان سابق تیم ملی بسکتبال:

بسکتبال قانونمند نیست چون منافع بعضی‌ها باید تامین شود

اشاره: صمد نیکخواه بهرامی، کاپیتان سابق تیم ملی بسکتبال در ابتدای سال از این تیم کنار گذاشته شد.
کد خبر: ۹۳۹۸۴۱

بازیکن 33 ساله بسکتبال ایران یکی از ارکان موفقیت‌های این ورزش در آسیا بود، اما این روزها بسیاری نحوه کنار گذاشتن کاپیتان سابق توسط فدراسیون بسکتبال را زیر سوال می‌برند. نیکخواه بهرامی چند فصل است در رقابت‌های باشگاهی چین بازی می‌کند و این روزها در آستانه سفر به این کشور است. وی در گفت‌وگو با جام‌جم از شرایط این روزهای خود و بسکتبال ایران گفت.

چند سالی است برای ما عادت شده این روزهای سال شاهد سفر تو و حامد حدادی و مهدی کامرانی به چین باشیم. ظاهرا مسافر چین هستی؟

بله شنبه می‌روم تا خودم را برای بازی‌های پیش فصل چین آماده کنم. چینی‌ها در بسکتبال برنامه‌ریزی مناسبی دارند. نخست بازی‌های پیش فصل را برگزار می‌کنند و سپس یک ماه بعد لیگ بسکتبال چین (CBA) آغاز می شود.

خیلی دوست داشتیم کاپیتان سابق تیم ملی را در بازی‌های فیبا آسیا چلنج که در تهران برگزار می‌شود ببینیم.

خوشحالم بعد از این همه سال بالاخره بسکتبال ما میزبانی گرفت زیرا برای دوره بازی من در تیم ملی که یک آرزوی دست نیافتنی بود. درباره بازی در تیم ملی بسکتبال هم با توجه به شرایط موجود خیلی حرف‌ها وجود دارد.

درک بائرمن گفته بود با هماهنگی با خودت و مهدی و آفاق، پیش از بازی‌های گزینشی المپیک شما را دعوت نکرد اما حالا هم خبری از دعوت شما به تیم ملی نیست.

نمی‌خواهم زیاد درباره این مسائل صحبت کنم، زیرا اعتقاد دارم بعضی آدم‌ها خیلی بزرگ می‌شوند. در بسکتبال مشکلات زیادتر از این که من در تیم ملی باشم یا نباشم وجود دارد. اول به من گفتند برای رقابت‌های گزینشی المپیک نیستی و من هم قبول کردم اما در بسکتبال متاسفانه حرف‌ها زود عوض می‌شود.

به هر حال همه دوست دارند قهرمانان ملی مانند دوره بازی‌شان با افتخار کنار بروند.

این موضوع در بسکتبال ایران بی‌معنی است. من در تمام این سال‌ها منتی نداشتم و اکنون هم توقعی ندارم فقط آرزو می‌کنم بچه‌های تیم ملی در این دوره از بازی‌ها که حریفان با ترکیب کامل نمی‌آیند موفق باشند.

این روزها خیلی از دست بعضی‌ها گلایه‌داری، اما نمی‌خواهی رسانه‌ای کنی.

اصلا موضوع شخص نیست‌. بسکتبال ما باید قانونمند شود. هر کجا دست‌اندر‌کاران قانونی وضع نمی‌کنند، دنبال سوءاستفاده هستند. اکنون بسکتبال ما در سهمیه‌بندی بازیکنان یا لیگ هیچ قانونی ندارد، زیرا اهداف برخی از این راه تامین می‌شود. وقتی برنامه‌ریزی درست نمی‌شود تیم‌ها چگونه باید برنامه‌ریزی کنند؟ واقعا بعد از این همه سال برای من جالب است یک نفر ادعا کند برنامه چهارساله دارد. این کار با یک نفر امکان‌پذیر نیست در حالی که بخش‌های مختلف بسکتبال خوابیده است.

درباره تغییرات تیم ملی بسکتبال صحبت زیاد شده است. نظر خودت چیست؟

من ریشه تغییرات را متوجه نمی‌شوم که دو ماه مانده به رقابت‌های گزینشی المپیک یکدفعه همه یاد جوانگرایی می‌افتند. در المپیک بازیکنان بالای 30 سال بازی کردند حتی بازیکنان 38 و 39 ساله .در این مدت هر وقت بردیم در بوق و کرنا کردیم و هر وقت باختیم گفتیم تیم ملی جوان شده است‌. کدام جوانگرایی با میانگین 27 سال سن؟ در انتخابی المپیک هیچ وقت تیم ما توان بردن یونان را ندارد، اما مکزیک را باید می‌بردیم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها