به گزارش جامجم، عصر شنبه بازپرس مرادی، کشیک قتل دادسرای امور جنایی تهران در جریان سقوط دو دختر نوجوان از طبقه پنجم ساختمانی در خیابان پیامبران غربی، خیابان جهاد اکبر قرار گرفت. روی دست یکی از دختران بریدگیهایی وجود داشت.
با انتقال اجساد آنها به پزشکی قانونی، تحقیقات پلیس با دستور بازپرس جنایی آغاز شد. این در حالی بود که تحقیقات اولیه نشان میداد یکی از دختران نوجوان در یکی از طبقات همان ساختمان ساکن بوده و نفر دوم دوستش است که در محله دیگری ساکن بوده است.
گروهی از ماموران پشتبام ساختمان را بازرسی و یک کولهپشتی دخترانه و یک گوشی تلفن همراه کردند. چند تیغ خونآلود هم در محل پیدا شد. در ادامه ماموران کولهپشتی را بازرسی و نامهای پیدا کردند. یکی از دختران در این نامه انگیزه خودکشی خود را بیمهری والدینش نسبت به خود و ناراحتی و اختلافهایی که با آنها داشته است، اعلام کرده بود. در بازرسی اتاق دختر دیگر هم نامهای مشابه پیدا شد که او هم اختلاف با خانواده را انگیزه خودکشی اعلام کرده بود.
تحقیقات از والدین این دو دختر نوجوان آغاز شده و با این حال آنها میگویند از ماجرای خودکشی و انگیزه دخترانشان که در نامهها نوشتهاند، بیخبرند.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم