امام جماعت مسجدی در نیویورک با شلیک مستقیم گلوله کشته شد

امام جماعت یکی از مساجد شهر نیویورک عصر شنبه از ناحیه سر هدف اصابت مستقیم گلوله قرار گرفته و کشته شد.
کد خبر: ۹۳۲۴۱۳
امام جماعت مسجدی در نیویورک با شلیک مستقیم گلوله کشته شد

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از فارس ، عصر روز شنبه امام جماعت مسجدی در شهر نیویورک آمریکا هدف شلیک مستقیم گلوله قرار گرفت و جان خود را از دست داد.

به نوشته روزنامه «نیویورک دیلی نیوز»، این فرد که امام مسجد «جماعة الفرقان» در منطقه «کوئینز» نیویورک بوده، از ناحیه سر مورد اصابت قرار گرفته است.

پلیس می‌گوید مقتول و همراهش، که او هم مورد اصابت قرار گرفته و کشته شده، از مسجد در حال بازگشت به خانه بوده‌اند. هنوز اسامی این دو نفر اعلام نشده است.

پایگاه «ان. وای. 1» نوشته است که فرد دوم هم دستیار امام جماعت بوده است. هر دوی آن‌ها پنجاه و چند ساله بوده‌اند. ضارب یا ضاربین مستقیما سر این دو نفر را هدف قرار داده‌اند، به همین جهت به نظر می‌رسد که تیراندازی هدفمند انجام شده است.

هرچند هنوز انگیزه این تیراندازی مشخص نیست، اما نیویورک دیلی نیوز نوشته است که حاضران در صحنه، «دونالد ترامپ» نامزد جمهوری‌خواهان را به دلیل موضع‌گیری علیه مسلمانان، در این حادثه مقصر دانسته‌اند.

با این حال، برخی منابع از جمله پایگاه «پیکس 11» هم نوشته‌اند که هدف از تیراندازی، انجام سرقت بوده است.

ضارب از محل حادثه فرار کرده و پلیس در تلاش برای بازداشت اوست.

«خیر الاسلام» از ساکنان منطقه به نیویورک دیلی نیوز گفته است: «ما دونالد ترامپ را مقصر می‌دانیم... ترامپ و داستانی که راه انداخته، اسلام‌هراسی ایجاد کرده است.»

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها