به گزارش جام جم آنلاین به نقل از فارس، سهشنبه دوازدهم مردادماه (دوم آگوست) دادگستری کل استان کردستان ایران از اعدام تعدادی از اعضای گروهک تروریستی «توحید و جهاد» خبر داد.
در پی اعدام این تروریستها که صدای برخی مدعیان حمایت از حقوق بشر را در غرب درآورد، اکنون صدای گروهک تروریستی تکفیری داعش نیز بلند شده است.
رسانههای وابسته به دولتهای مخالف ایران در منطقه و فراتر از آن این عناصر را از نگاه فرقهگرایانه به افکار عمومی معرفی و آنان را صرفا افراد «سنی» مذهب توصیف کردند و اکنون داعش نیز با همین اقدام، گفته که حکومت ایران، افراد سنی مذهب را اعدام کرده است.
داعش با انتشار بیانیهای با اعلام حمایت خود از افراد تروریستی اعدام شده، آنان را «جوانان اهل سنت» نامیده و حکومت ایران را تهدید کرده و گفته که انتقام این تروریستها را خواهد گرفت.
در بیانیه داعش «حکومت ایران رافضه» خوانده شده و از خانواده اعضای اعدام شده این گروهک تروریستی خواسته شده که منتظر انتقام افراد اعدام شده باشند.
این گروهک تروریستی تکفیری بعد از سفر رهبری به استان کردستان در سال 88 با هدف تفرقه بین شیعه و سنی و احیای غائلههای قومی در استان کردستان تشکیل شد.
ترور روحانی برجسته اهل سنت، دو قاضی دادگستری، چهار نفر محیطبان و یک طلافروش در کردستان حاصل جنایات این گروهک است که در نهایت با تلاش نیروهای امنیتی استان عاملان آن دستگیر و به جنایات خود در استان اعتراف کردند و نهایتا اعدام شدند.
در فاصله اعدام برخی اعضای این گروهک تا امروز طرفهای مختلفی با اعدام این افراد مخالفت کردهاند. «زید رعد الحسین» کمیسیونر عالی حقوق بشر سازمان ملل روز جمعه با صدور بیانیهای اعدام اعضای یک گروهک تروریستی در ایران را مورد انتقاد قرار داد.به نوشته خبرگزاری آسوشیتدپرس، این مقام سازمان ملل ادعا کرده است که «تردیدهای جدی در مورد منصفانه بودن دادگاهها، احترام به فرآیند دادرسی و دیگر حقوق متهمین» وجود داشته است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت