حمله جالب سیدجلال به استقلالی‌ها

بدنسازی برانکو از کی‌روش سنگین‌تر بود!

استقلالی‌ها روزه سکوت گرفته‌اند. بازیکنان این تیم پس از شکست مقابل صنعت نفت آبادان، تنها در میکس زون به سوالات خبرنگاران پاسخ دادند و سپس سکوت کردند. در این میان فقط مهدی رحمتی بود که روی اینستاگرام خود بار دیگر به عذرخواهی از هواداران پرداخت و گفت اگر انتقادی دارند، از او کنند. علیرضا منصوریان هم از هواداران بابت صبرشان تشکر کرد و قول داد استقلالی بسازند که هواداران دوست دارند. خسرو حیدری، هافبک راست آبی‌ها هم قول داد این تیم قهرمان می‌شود.
کد خبر: ۹۳۰۳۲۰

در روزهای گذشته، آبی‌ها هم‌قسم شده‌اند در ادامه فصل به هر شکل ممکن اوضاع خود را سر و سامان دهند. منصوریان در این باره به بازیکنان استقلال گفت: خوب است تعطیلات را در پیش داریم. می‌توانیم از این فرصت استفاده کنیم و ضعف‌های خود را از میان ببریم. بازیکنان استقلال معتقدند در فصل بدنسازی، فشاری که باید به بدن بازیکنان نیامد و به همین دلیل ابتدای فصل آنها دچار شوک بدنی شده‌اند. اتفاقا این موضوع با منصوریان هم در میان گذاشته شد. استیون جونز، مربی بدنساز انگلیسی استقلال گویا سر همین مسأله با کادر فنی هم اختلاف داشته است. او معتقد بود باید فشار روی بدن بازیکنان بیشتر باشد، ولی منصوریان چنین اعتقادی نداشت و حالا در شروع فصل مشخص شده نظر جونز درست بوده است!

احتمالا در تعطیلات، جونز در این زمینه تمرینات تازه‌ای برای حل مشکل بدنی بازیکنان استقلال بچیند، چراکه خود آبی‌ها معتقدند با این شرایط بدنی به مشکل می‌خورند. حتی یکی از بازیکنان این تیم در جمع بازیکنان گفته است: با سیدجلال حسینی حرف می‌زدم. او گفت فشار تمرینات برانکو حتی از تمرینات کی‌روش هم بیشتر بود. در عمرمان این قدر سنگین بدنسازی نکرده بودیم. این فشار حالا فایده خود را نشان داده و پرسپولیسی‌ها تا دقیقه آخر در زمین بازی می‌جنگند. حالا آبی‌ها هم احتمالا پس از بازی پیکان چند روزی استراحت می‌کنند و سپس استارت تازه‌ای برای کارهای بدنی خواهند زد. این تیم فصل سنگینی در پیش دارد و باید در سه جام بجنگد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها