قیمت گذاری مرحله اول واگذاری سهام عدالت از شنبه آغازمی شود

مقرر شد پایان مهرماه امسال مرحله اول توزیع سهام عدالت و پایان دیماه مرحله دوم این طرح اجرایی شود.
کد خبر: ۹۳۰۱۲
به گزارش خبرنگار ما، غلامرضا کرد زنگنه رئیس هیات عامل سازمان خصوصی سازی در اولین نشست مطبوعاتی خود در سال جاری با بیان این خبر به توضیح چگونگی واگذاری ها در سال جدید پرداخت و گفت: دو برنامه زمان بندی برای توزیع سهام عدالت به تصویب ستاد مرکزی طرح رسیده است که مرحله اول واگذاری سهام در 30استان کشور تا پایان مهرماه می باشد و مرحله دوم از خرداد آغاز و در دیماه به اتمام می رسد.
به طوری که پیش بینی می شود در مرحله اول حدود 8میلیون نفر به ازائ هر نفر 500هزار تومان سهامدار شوند. وی همچنین از تشکیل کمیته قیمت گذاری سهام عدالت خبر داد و افزود: از شنبه هفته آینده ، کمیته قیمت گذاری حسابرسان و کارشناسان رسمی کار خود را آغاز و سهام کلیه شرکتهای دولتی را قیمت گذاری می کنند.
کرد زنگنه بیان کرد: تعداد شرکتهای دولتی به 570شرکت می رسد که البته سهام برخی از این شرکتها برای مصالح مملکت و به تشخیص دولت قابل واگذاری نیست و سهام سایر شرکتها از طریق سهام عدالت ، بورس و یا مزایده به فروش خواهد رسید.
معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی در ادامه گفت : آیین نامه نظام اقساطی فروش سهام و همچنین فهرست شرکتهایی که باید سهامشان واگذار شوند مشخص و تدوین شد و به تصویب ستاد مرکزی رسیده است.
وی همچنین اظهار کرد: دستورالعمل فرآیند شناسایی و تایید نهایی مشمولان مرحله اول واگذاری سهام عدالت توسط ستاد مرکزی سهام عدالت تدوین شد و طی هفته جاری به تصویب این ستاد رسید.
دبیر ستاد مرکزی سهام عدالت در این خصوص گفت : مشمولان طرح شهید رجایی ، مشمولان طرح مددجویی امداد امام خمینی که قادر به تامین مخارج اولیه خود نیستند، کلیه کودکان و زنان بی سرپرست موضوع مصوب سال 81که تحت معیشت سازمان بهزیستی قرار دارند، کل کودکان بد سرپرست و آسیب دیدگان اجتماعی تحت پوشش بهزیستی ، کلیه معلولان و اعضای خانواده های معلولان تحت پوشش بهزیستی از جمله افراد شناسایی شده برای مرحله اول واگذاری هستند.
کرد زنگنه در ادامه این نشست اهداف طرح سهام عدالت را بهبود وضعیت شرکتهای دولتی عنوان کرد و افزود: افزایش ثروت و ایجاد درآمد دایمی برای خانواده های نیازمند ایران و توزیع متعادل ثروت و درآمد در جامعه از اهداف اصلی اجرای این طرح هستند.
وی گفت : تسریع در روند خصوصی سازی از طریق خصوصی سازی سهام شرکتهای دولتی ، اصلاح ساختار و مدیریت شرکتها، افزایش کارآیی بنگاه های دولتی واگذار شده ، تقویت بنیه اقتصادی جامعه و رشد پس انداز عمومی و نهایتا ترویج فرهنگ سهامداری و اتکا بیشتر مردم به دارایی های مالی از جمله اهداف این فرایند می باشد.
رئیس هیات عامل سازمان خصوصی سازی برنامه های سازمان را در سال جاری به صورت ترکیبی عنوان کرد و افزود: در سال جاری هم اهداف خصوصی سازی و هم اجرای سهام عدالت در برنامه سازمان مورد نظر است.
به موازات واگذاری سهام عدالت استراتژی قبلی خصوصی سازی که واگذاری ها از طریق بورس و مزایده بود را ادامه خواهیم داد.
وی تسویه به انحلال شرکتهای زیانده ، اصلاح ساختار شرکتهای دولتی و آماده کردن آنها برای خصوصی سازی و همچنین توانمندسازی بخش خصوصی را از استراتژی های خصوصی سازی در کشور مطرح کرد. معاون وزیر اقتصاد گزینه سهام عدالت را بهترین رویکرد خصوصی سازی دانست و گفت : کمتر از 10درصد از ثروت کشور ما مربوط به دارایی های مالی می شود زیرا توجه مردم بیشتر به دارایی های واقعی مثل طلا، زمین ، فرش و... است.
وی ادامه داد: برای ترویج فرهنگ خصوصی سازی نیاز است که توجه مردم از دارایی های واقعی به دارایی های مالی مانند سهام و اوراق بهادار مبذول شود.
وی دارایی های واقعی را دارایی های غیرمولد دانست و بیان کرد: به علت وجود دارایی های واقعی فرهنگ دلالی و واسطه ای و مشاغل غیرمولد در کشور زیاد است در حالی که دارایی های مالی ، مولد و ارزش افزوده اقتصادی دارند.
وی اظهار کرد: سال گذشته 700هزار نفر از مشمولین طرح سهام عدالت به ارزش 350میلیارد تومان سهام دریافت کردند.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها