به گزارش جام جم نوا سامان احتشامی در بخش نخست صحبت هایش با اشاره به جزئیات کنسرت پیش رو توضیح داد: دراین کنسرت قرار است در دو قسمت به دیدار دوستداران موسیقی برویم. در بخش اول تکنیکهای پیانو به همراه سازهای ضربی و ملودیکا اجرا خواهند شد و در بخش دوم نیز ۶ اثر با حضور گروه کر فیلارمونیک ایران اجرا خواهند شد. در بخش اول این کنسرت قطعاتی از ساخته های من و تجربه ۳۰ سال نوازندگی خود را روی صحنه خواهم برد. در قسمت دوم و با اضافه شدن گروه کُر نیز قطعات و ترانههایی از معید حیدری، بامداد جویباری، بابک درخشان، معینی کرمانشاهی و یک اثر از استاد همایون خرم اجرا خواهند شد.
آهنگساز آلبوم «باغ به باغ» بیان کرد: هدف از برگزاری این کنسرت در مرحله اول نشان دادن تکنیک های پیانو و قابلیت های این ساز است. ساز پیانو از لهجه های مختلفی در سراسر دنیا برخوردار است که لهجه هر منطقه در جهان، با دیگر نقاط فرق دارد که در بخش اول این کنسرت، لهجه ساز زدن و قابلیتهای پیانوی سامان احتشامی قرار است اجرا شود.
وی افزود: من معتقدم خواننده سالاری نباید ترویج شود اتفاقا همین نگاه باعث شد ما این کنسرت را با همکاری گروه کُر فیلارمونیک ایران اجرا کنیم. رسم اجراهای زنده در ایران جوری است که معمولا عمدتا خواننده ها دیده می شوند و نوازنده ها مهجور واقع شده اند.
سامان احتشامی درباره کم کار بودن اش در حوزه برگزاری کنسرت مستقل نیز گفت: اگر همسرم نبود قطعا سالی یک بار هم کنسرت برگزار نمیکردم. کنسرت برگزار کردن آن هم در سبک و سیاق ما باید به کل با هزینه شخصی باشد. دولت هرگز از ما حمایت نمی کند و هیچ حمایت مالی نداریم. در درجه بعدی هم کمبود سالن های استاندارد برای کنسرت های کلاسیک باعث کم کاری ماست. تنها سالن استاندارد در ایران برای کنسرت کلاسیک، تالار وحدت است. ما پول هایمان را جمع می کنیم و سالی یک بار کنسرت برگزا ر میکنیم. یعنی هزینه مسافرت و تفریحمان را برای برگزاری کنسرت، هزینه میکنیم. تمام بلیت ها هم فروش برود، باز هم هیچ سود مالی نداریم و باید از جیب هزینه کنیم. البته من کم کار نبودم و از سال ۹۰ تا ۹۴ حدود ۱۵۰ شب در گروه استاد محمد رحمانیان ودر حوزه تئاتر روی صحنه رفته ام و به اجرای برنامه پرداخته ام.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت