محققان مرکز پیشگیری و کنترل بیماریها در آمریکا، اطلاعات مرتبط با 4660 فرد که در 102 مطالعه گردآوری شده بود را بررسی کردند.
این محققان، با تمرکز بر کنترل سطح گلوکز و انسولین، بهطور ویژه به بررسی تاثیر چربیهای اشباع، چربیهای غیراشباع تکحلقهای و چند حلقهای و نیز تاثیر کربوهیدراتها بر پیشرفت دیابت نوع 2 پرداختند. نتیجه این مطالعه نشان داد، مصرف غذاهای سرشار از چربیهای غیراشباع تکحلقهای و چربیهای غیراشباع چندحلقهای در مقایسه با مصرف چربیهای اشباع و کربوهیدراتها، تاثیرات مثبتی بر کنترل قند خون دارد.
به گفته این محققان، جایگزین کردن کربوهیدراتها و چربیهای اشباع با چربیهای غیراشباع چندحلقهای، بهطور مستمر نتایج مفیدی در پی خواهدداشت: این یک پیام مثبت برای عموم مردم است. از مصرف چربیهای سالم نترسید. محققان تاکید کردند: جهان با اپیدمی مقاومت انسولین و دیابت مواجه است. یافتههای ما نشان میدهد، مصرف چربیهای سالمی مثل روغنهای گیاهی میتوانند در پیشگیری و درمان این بیماریها موثر باشند.
منبع: medicalnewstoday.com
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد