به گزارش جام جم آنلاین و به نقل از تسنیم، مرتضی رحمانی موحد - معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی کشور در حاشیه بازدید از جشنواره "سفره ایرانی; فرهنگ گردشگری" در رامسر با بیان مطلب فوق افزود: این جشنواره با هدف جریان سازی عمومی برای توجه به غذای ایرانی و محلی و ایجاد تغییرات در کیفیت و خدمات رستورانها برگزار میشود.
رحمانی موحد افزود: تعدد و تنوع غذای محلی در جای جای ایران فرصت کم نظیری برای جذب گردشگران است. این غذاها را باید در منوی رستورانها و مراکز پذیرایی جای داد تا زمینه دسترسی فراهم شود.
معاون گردشگری کشور به تنوع غذاهای شمالی که رنگ وبوی طبیعت این خطه را دارد اشاره کرد و گفت: فرهنگ غذا در شمال بسیار غنی است. این داشتههای خوراکی میتواند سهم درامدی از صنعت گردشگری را برای مردمان شمالی افزایش بخشد.
رحمانی موحد اظهار داشت:گردشگری غذا به اقتصاد روستا, دامداری, طیور و شیلات و محصولات کشاورزی صنعت غذایی وابسته است و این بخشها را نیز رونق میبخشد.
به گزارش chtn - با توجه به نیاز احساس شده در رابطه با احیای ظرفیتها و معرفی آشپزی ایرانی با غذاهای بومی و سنتی و بهکارگیری آن بهعنوان امتیازی شاخص در توسعه صنعت گردشگری کشور، راهاندازی سلسله جشنوارههای «سفره ایرانی، فرهنگ گردشگری» متناسب با شرایط فرهنگی و اقلیمی 8 منطقه کشور در دستور کار قرار گرفت که نخستین نمونه آن در استان مازندران از 30 تیرماه تا یکم مرداد با حضور استانهای گیلان, قزوین,گلستان و مازندران در تلکابین رامسر در حال برگزاری است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد