به گزارش جامجم، رسیدگی به این پرونده از اوایل خرداد امسال و در پی شکایت والدین پسربچهای در دستور کار تیم قضایی قرار گرفت. آنها در شکایت خود گفتند؛ از چندی قبل پسرمان بهطور ناگهانی و بیدلیل گوشهگیر شد. پس از صحبت با او متوجه شدیم آشپزهای مدرسه او را مورد آزارو اذیت قرار دادهاند.
با اطلاع از این ماجرا، به تحقیق در این باره پرداخته و متوجه شدیم، آنها به زور پسرمان را مورد آزار و اذیت قرار دادهاند. پس از این شکایت دو آشپز بازداشت و تحقیق از آنها آغاز شد. این در حالی است که خانواده دانش آموز دیگری هم مدعی آزار فرزند خود توسط این دو متهم شدهاند، اما هنوزشکایتی مطرح نکردهاند.
صبح دیروز جلسه رسیدگی به این پرونده در شعبه هفتم دادگاه کیفری و به ریاست قاضی خازنی برگزار شد. در این جلسه که به صورت غیرعلنی برگزار شد، والدین پسر بچه شکایت خود را مطرح کرده و دو متهم به دفاع از خود پرداختند.
قرار شد جلسه بعدی دادگاه با حضور قربانی کودکآزاری برگزار شود.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم