طی ۲۴ ساعت گذشته رخ داد

وقوع ۴۰ زمین لرزه در آذربایجان غربی/ زلزله تاکنون خسارات جانی نداشته است

سخنگوی سازمان امداد و نجات با اشاره به وقوع ۴۰ زمین لرزه در آذربایجان غربی طی ۲۴ ساعت گذشته گفت: خوشبختانه تاکنون این زمین‌لرزه‌ها خسارات جانی به همراه نداشته است.
کد خبر: ۹۱۶۲۵۴
وقوع ۴۰ زمین لرزه در آذربایجان غربی/ زلزله تاکنون خسارات جانی نداشته است

به گزارش جام جم آنلاین ، سید مصطفی مرتضوی گفت‌: از روز گذشته تاکنون حدود 40 زمین لرزه آذربایجان غربی را لرزانده است که زلزله 4.5 ریشتری بزرگترین زمین‌لرزه دراین میان بوده و خوشبختانه با پیگیری‌های انجام شده و بررسی‌های تیم‌های ارزیاب، این زمین‌لرزه‌ها خسارات جانی به همراه نداشته است.

وی افزود: همچنین ساعت 4 و 44 دقیقه صبح امروز زمین‌لرزه 4.4 ریشتر مرز بین لرستان و ایلام را لرزاند و با پیگیری از استان مذکور،‌این زمین‌لرزه نیز خساراتی به همراه نداشت.

سخنگوی سازمان امداد و نجات در ادامه از وقوع تصادف میان دو خودرو خبر داد و اعلام کرد: این حادثه 2 و 30 دقیقه بامداد امروز در کیلومتر 60 محور داراب ـ بندرانزلی به وقوع پیوسته که در اثر آن 3 مسافر مصدوم شده و 3 نفر نیز جان خود را از دست دادند.

منبع: فارس

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها