فلافل، تهدیدی جدید برای سلامت تبریزی‌ها

رئیس مرکز بهداشت شهرستان تبریز گفت: فلافل با توجه به نحوه طبخ و سرو، در حال تبدیل شدن به تهدیدی جدید برای سلامت شهروندان تبریزی است.
کد خبر: ۹۱۶۰۲۸

به گزارش مهر، حسین خسروشاهی در کارگروه تخصصی امنیت غذایی شهر تبریز با انتقاد از کیفیت نامطلوب فلافل‌های ارائه شده در این شهر تصریح کرد: از مجموع 209 نمونه جمع‌آوری شده از فلافل‌سراهای شهر تبریز، 157مورد با مشکلات اساسی کیفی موجه هستند. وی با اشاره به نحوه ارائه خدمات و نوع سرو فلافل در فلافل‌سراها، آن را مغایر با استانداردهای سلامت دانست و خاطرنشان کرد: در بسیاری از این اماکن ظروف نامناسب برای سرو فلافل مورد استفاده قرار می‌گیرد که تشدید آلودگی‌ها را به دنبال دارد. رئیس مرکز بهداشت شهرستان تبریز با اشاره به نوع مواد به‌کار رفته برای تهیه فلافل اظهار کرد: روغن و نمک موجود در این ماده غذایی بیش از حد مجاز بوده و تداوم این رویه مشکلات جدی برای مصرف‌کنندگان آن به‌دنبال خواهد داشت.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها