ابراز تاسف ظریف از کمک‌های کم بین‌المللی در زمینه پناهندگان

وزیر امور خارجه خواستار افزایش سرمایه‌گذاری در افغانستان به منظور فراهم شدن زمینه بازگشت پناهندگان شد و گفت: ایران بیش از سه دهه میزبان پناهندگان بوده اما متاسفانه کمک‌های بین‌المللی اندکی دریافت کرده است.
کد خبر: ۹۱۴۶۹۶

به گزارش مرکز دیپلماسی رسانه‌ای وزارت امور خارجه، محمدجواد ظریف در دیدار فیلیپوگراندی کمیسر عالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان (UNHCR) با اشاره به حضور تعداد زیادی از پناهندگان قانونی و غیرقانونی در ایران افزود: جمهوری اسلامی ایران همواره تلاش کرده امکانات خوبی در اختیار پناهندگان قرار دهد و در این راستا در خصوص آموزش پناهندگان بسیار هزینه کرده است.

وی تصریح کرد: ایران بیش از سه دهه است که میزبان پناهندگان بوده و تلاش کرده در زمینه‌های بهداشتی و آموزشی اقدامات بسیار زیادی انجام دهد، اما متاسفانه مقدار کمک‌های بین‌المللی که دریافت کرده بسیار کم بوده است.

وزیر امور خارجه تاکید کرد: کمیساریای عالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان و کشورهای کمک‌کننده باید تلاش کنند با افزایش طرح‌های اقتصادی و سرمایه‌گذاری در داخل کشور افغانستان، زیرساخت‌های لازم برای بازگشت داوطلبانه پناهندگان و جذب آنان در جامعه افغانستان را فراهم کنند.ظریف در عین حال گفت: سرمایه‌گذاری‌های انجام شده در این زمینه بسیار کم بوده و ضروری است کار بیشتری انجام شود. وی همچنین به تعدادی از طرح‌هایی که جمهوری اسلامی ایران برای توسعه اقتصادی، همچون طرح‌های توسعه چابهار و تامین آب آشامیدنی در افغانستان انجام داده است، اشاره کرد و افزود: این اقدامات منجر به ایجاد اشتغال بیشتر در داخل افغانستان شده و زمینه را برای بازگشت داوطلبانه افغان‌ها فراهم می‌آورد.

تقدیر از بهبود شرایط زندگی پناهندگان

فلیپو گراندی کمیسر عالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان هم در این دیدار ضمن قدردانی از جمهوری اسلامی ایران در خصوص میزبانی پناهندگان گفت: جمهوری اسلامی ایران از کشورهایی است که در زمینه بهداشت و آموزش پناهندگان بسیار هزینه کرده و از این لحاظ نمونه است. کمیسر عالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان با اشاره به سفر قبلی خود به ایران افزود: از حجم اقدامات انجام شده در جمهوری اسلامی ایران برای بهبود وضعیت شرایط زندگی پناهندگان متحیر شدم و اکنون نیز شاهد افزایش بیش از پیش امکانات پناهندگان هستم.

گراندی ابراز امیدواری کرد: کمک‌های بین‌المللی به پناهندگان داخل ایران افزایش یابد زیرا مقدار کمک‌های بین‌المللی انجام شده نسبت به تعداد پناهندگان در ایران پایین است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها