دختران دانش آموز هدف بمب گذاری در پاکستان

جامجم آنلاین: پلیس پاکستان اعلام کرد روز چهارشنبه 15 مارس در انفجار یک بمب در شهر کویته مرکز ایالت آشوب زده بلوچستان پاکستان دستکم 14 نفر که اغلب آنها دختران دانشآموز هستند مجروح شدند.
کد خبر: ۹۱۱۶۸

به گزارش شبکه تلویزیونی BBC ، پلیس پاکستان گفت یک بمب که در مقابل یک فروشگاه و در مجاورت یک دبیرستان دخترانه در شهر کویته مرکز ایالت بلوچستان پاکستان کار گذاشته شده بود ، منفجر شد.
در این انفجار مهیب دستکم 14 نفر که اغلب آنها دختران دانشآموز هستند مجروح شده و آسیب فراوانی به فروشگاهها و ساختمانهای مجاور محل انفجار وارد شده است.
پلیس افزود: بمب هنگامی منفجر شد که دختران دانشآموز به قصد رفتن به منازلشان از دبیرستان خارج شده بودند.
ایالت بلوچستان پاکستان صحنه حملات و بمبگذاریهای قبایل شورشی است.
هفته گذشته بر اثر انفجار یک مین هنگام عبور یک خودروی حامل مهمانان یک جشن عروسی در ناحیه درابوگتی در بلوچستان پاکستان 28 نفر که اغلب زن و کودک بودند ، به قتل رسیدند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها