به گزارش جام جم ورزشی به نقل از روزنامه الشرق الاوسط، تنش فوتبالی عراق و عربستان ادامه دارد. فدراسیون فوتبال عراق چند روز پیش مالزی را به جای ایران به عنوان میزبان دیدار رفت برابر عربستان تعیین کرد ، اما به نظر میرسد که سعودی ها اصرار دارند که باید بازی برگشت در عربستان برگزار شود. این در حالی است که عراق هم تاکید دارد که باید سعودیها کشور ثالث را به عنوان میزبان خود انتخاب کنند.
روزنامه الشرق الأوسط عربستان مدعی شد که فیفا با درخواست آنها برای برگزاری بازی برگشت در جده موافقت کرده است و عراقیها مجبور هستند که برای دیدار برگشت خود به عربستان سفر کنند.
این روزنامه عربستانی از یک منبع موثق که نخواست نامش فاش شود چنین ادعایی را مطرح کرد و هنوز فدراسیون بین المللی فوتبال به صورت رسمی واکنشی در این زمینه نداشته است.
منبع: ایسنا
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
با دکتر علیاصغر احمدی، مدیر رادیو ورزش درباره ویژگیها و افقهای پیش روی این شبکه پرشنونده گفتوگو کردیم
استاد بهپژوه در گفتوگوی اختصاصی با «جامجم»:
در گفتوگو با دکتر محمودرضا اکرامیفر، مدیر «انتشارات جامجم» مطرح شد
گفتوگوی «جامجم» با کارگردان، بازیگر و تهیهکننده فیلم پیشمرگ