خبرگزاری فرانسه: استرا چهار اصل درمورد ایران تعیین کرد

جام جم آنلاین: جک استرا وزیر امور خارجه انگلیس امروز دوشنبه اعلام کرد کشورش مایل است باب مذاکره با ایران در خصوص برنامه هستهای این کشور باز بماند تا بتوان در هر زمان ممکن این گفتگوها را از سر گرفت.
کد خبر: ۹۰۹۵۵

به گزارش واحد مرکزی خبر و به نقل از خبرگزاری فرانسه وزیر امور خارجه انگلیس در سخنرانی در انستیتو بین المللی مطالعات راهبردی لندن گفت ، ما باید باب مذاکره با ایران را باز نگه داریم تا بتوان این گفتگوها را در هر زمان از سر گرفت.
استرا با بیان اینکه در اقدام جامعه بین المللی در برابر ایران باید چهار اصل را در نظر گرفت گفت ، اولین اصل اعمال فشار لازم بر ایران است تا این کشور گفتگوها با جامعه بین المللی را در خصوص برنامه هستهایاش از سر بگیرد.
استرا درمورد دومین اصل گفت ، اقدامی که شورای امنیت سازمان ملل اغاز میکند باید گام به گام ، افزایش یابنده و برگشت پذیر باشد تا ما بتوانیم به کنشها و واکنشهای ایران پاسخ دهیم.
به گفته استرا اصل سوم این است که بالاترین اجماع ممکن باید در جامعه بین المللی ، در این خصوص ، وجود داشته باشد و اخرین اصل اینکه شورای امنیت باید در جهت تقویت اقتدار اژانس بین المللی انرژی اتمی که به گفته استراو نقش اصلی را دارد عمل کند.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها