
چندی پیش مردی با حضور در پلیس فتای استان مازندران در این باره گفت: مردی با معرفی خود به عنوان مجری یکی از برنامههای رادیویی با من تماس گرفت و مدعی شد که برنده پنج میلیون تومان کمک هزینه سفر به عتبات عالیات شدهام. طبق خواستهاش برای دریافت پول مورد نظر به پای دستگاه خودپرداز رفتم. هر دستوری که داد، اجرا کردم، اما به جای این که پولی واریز شود، 20 میلیون تومان از حسابم برداشت شد. همان جا متوجه کلاهبردار بودن مجری قلابی شدم.
همزمان با تشکیل پرونده قضایی و در ادامه تحقیقات بود که افراد دیگری نیز با حضور در پلیس فتا شکایتهای مشابهی را مطرح کردند. جستجو در این باره ادامه داشت تا این که ردپای پنج مرد در استان تهران و شهرستانهای اطراف آن به دست آمد و چند روز پیش آنها دستگیر شدند. ماموران در بازرسی از مخفیگاه متهمان 18 عدد کارت بانکی، تعدادی سیمکارت، کپی شناسنامه افراد و مبلغ پنج میلیون تومان پول کشف شد.
در این مرحله اعضای این باند اعتراف کردند که سرکرده اصلی باند همراه مردی دیگر که از محکومان به قصاص هستند این کلاهبرداری را طراحی کردند. این افراد در زندان شناسایی و مورد تحقیق قرار گرفتند و به همدستی با متهمان بازداشت شده اعتراف کردند.
در مرحله بعدی تحقیقات مشخص شد که اعضای این باند با صاحب یک کافی نت و دو مرد که در جریان خرید سکه از طلافروشیها با پول دزدیده شده از مردم فعالیت داشتند همدست هستند. این افراد هم در عملیاتهای بعدی پلیس دستگیر شدند.
سردار مسعود جعفرینسب، فرمانده انتظامی استان مازندران در این باره گفت: اعضای این باند تاکنون به 18 فقره سرقت و به دست آوردن 200 میلیون تومان پول از این راه اعتراف کردهاند.
وی با هشدار به شهروندان از آنان خواست، همواره مراقب تماسهای تلفنی مشکوک باشند و به یاد داشته باشند برای انتقال وجه به حسابتان نیازی به مراجعه حضوری شما به دستگاه خودپرداز بانک نیست.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
محمود قماطی، نائبرئیس شورای سیاسی حزبالله در گفتوگوی اختصاصی با «جامجم»:
صریح و بیپرده با علیرضا خانی عضو سابق هیأت مدیره استقلال